ΕΛΓΑ - Λυκουρέντζος | Ανακοινώθηκε παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς

Με πρωτοβουλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη και ύστερα από συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, το ΔΣ του Οργανισμού αποφάσισε να εισηγηθεί την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς έτους 2023 μέχρι και την 30η Ιουνίου 2024.
Προϋπόθεση είναι οι ασφαλιζόμενοι αγρότες, που θα ασκήσουν το δικαίωμα της ευεργετικής αυτής διάταξης, να έχουν εξοφλήσει την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά του έτους 2022.
Σχετικά Άρθρα
- «Μ.Α.Ν.Ο. Αχιλλέας» | Καλοκαιρινές εκδηλώσεις για παιδιά!
- Το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας "καρφώνει" Βλάση για το Μέτρο 23 | "Η πραγματικότητα δεν καλύπτεται με αναρτήσεις και πυροτεχνήματα με σκοπό την ψηφοθηρία"
- Τρίπολη | Γιορτή του Αγίου Παϊσίου στον Στρατιωτικό Ναό του Αγίου Κοσμά
- Ο Κουτσούμπας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και το «αρχίδιον» από τον Αριστοφάνη (vd)
- Έκθεση της Μαρίας Μπακούρη στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας