Menu
RSS
Σάββατο, 15/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε "μάπα" τον Κασσελάκη και μετά είπε ότι έκανε λάθος!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε "μάπα" τον Κασσελάκη και μετά είπε ότι έκανε λάθος!
Απάντηση στην προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι ο υπουργός Υγείας δείχνει το ήθος του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι δεν τον ενοχλούν τέτοιοι χαρακτηρισμοί (σ.σ. «μάπας») και εξηγεί τι τον ενοχλεί, αποκαλώντας τον “αδίστακτο και επικίνδυνο αριβίστα που διαλύει το ΕΣΥ”. Ο υπουργός Υγείας επιστρέφει, αναγνωρίζοντας πως η λέξη ειπώθηκε “εν τη ρύμη του λόγου” και δη “κακώς” και κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για “μέγα λαϊκισμό”.

Η απάντηση Κασσελάκη

«Με πειράζει που ένας αδίστακτος αριβίστας ανέλαβε με εντολή πρωθυπουργού τη δημόσια Υγεία με έναν μόνο σκοπό: Να τη διαλύσει και να πουλήσει τα κομμάτια της σε ιδιώτες» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης..

Παράλληλα καλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη «να μην τολμήσει ξανά να χαρακτηρίσει νοσηλευτές και υγειονομικούς “κάφρους” και “ανθρωπάκια”.

Να μην τολμήσει να διαχωρίζει ξανά τους ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς, ώστε ο VIP με ένα στραμπούληγμα να προηγείται στη σειρά από τον πολίτη με εγκεφαλικό ή έμφραγμα.

Αυτά με πειράζουν, όχι οι επιθέσεις προς εμένα που, στο κάτω κάτω, με διαχωρίζουν από το ήθος του και αυτό μου είναι αρκετό» υπογραμμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση στα social media:

Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που με χαρακτήρισε «μάπα».

Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης.

Άλλωστε ο καθένας έχει το πρόσωπο (μάπα) που του ταιριάζει.

Παρακαλώ λοιπόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίσει να απευθύνει χαρακτηρισμούς προς εμένα.

Όμως να μην τολμήσει ξανά να χαρακτηρίσει νοσηλευτές και υγειονομικούς «κάφρους» και «ανθρωπάκια».

Να μην τολμήσει να διαχωρίζει ξανά τους ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς, ώστε ο VIP με ένα στραμπούληγμα να προηγείται στη σειρά από τον πολίτη με εγκεφαλικό ή έμφραγμα.

Αυτά με πειράζουν, όχι οι επιθέσεις προς εμένα που, στο κάτω κάτω, με διαχωρίζουν από το ήθος του και αυτό μου είναι αρκετό.

Με πειράζει που ακυρώνονται από το Σάββατο 1 Ιουνίου και μέχρι νεωτέρας όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» λόγω έλλειψης προσωπικού.

Με πειράζει που ανθρώπινες ζωές χάνονται περιμένοντας ένα ασθενοφόρο.

Με πειράζει που οι ασθενείς στην περιφέρεια και τα νησιά προσεύχονται να μην αρρωστήσουν γιατί δεν έχουν περίθαλψη στον τόπο τους.

Με πειράζει που ένας αδίστακτος αριβίστας ανέλαβε με εντολή Πρωθυπουργού τη δημόσια Υγεία με έναν μόνο σκοπό: Να τη διαλύσει και να πουλήσει τα κομμάτια της σε ιδιώτες.

Προσωπικά, σας καλώ στη μάχη για μία ποιοτική δημόσια υγεία που θα δίνει στον πολίτη πίσω την αξιοπρέπειά του, που δε θα αφήνει κανέναν μόνο και αβοήθητο.

Στους νέους που ψήφισαν ΝΔ και ειδικά σε όσους έχετε καταφύγει στο εξωτερικό για να διαπρέψετε: με εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχετε ισότιμη μεταχείριση και σεβασμό όσο χτίσουμε τη χώρα μας προς την πρόοδο.

Άδωνης: “Εμείς οι κοινοί θνητοί κάνουμε ενίοτε και λάθη”

«Αγαπητέ»@skasselakis η φράση που χρησιμοποίησα, κακώς, έγινε εν τη ρήμη (σημείωση: πρόκειται για ορθογραφικό λάθος του υπουργού- το σωστό είναι “εν τη ρύμη” και με νεότερη ανάρτηση διορθώθηκε) του λόγου μου και ζήτησα να διαγραφεί αμέσως. Εσείς που είστε αλάνθαστος δεν αντιλαμβάνεστε ότι εμείς οι κοινοί θνητοί κάνουμε ενίοτε και λάθη…Αντιθέτως όμως όσα γράφετε εδώ είναι συνειδητά ψέματα. Ποτέ δεν αποκάλεσα «κάφρους» του υγειονομικούς γενικά (τους οποίους πάντα υπερασπίζομαι) αλλά μερικούς παρισταμένους συνδικαλιστές που έβριζαν πάνω στην Ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου. Αλήθεια εσείς επικροτείτε αυτή την συμπεριφορά; Επίσης εγώ δεν είπα «ότι θα σας ξεσκίσω» όπως είπατε εσείς για μένα, ρήμα που υποκρύπτει βία και για το οποίο ουδέποτε ζητήσατε έστω μία συγγνώμη. Τα χειρουργεία στο Παίδων, εάν πράγματι ανησυχείτε για αυτά, εκτιμώ ότι δεν θα σταματήσουν καθώς το Υπουργείο έχει κάνει όλα όσα μπορούν να γίνουν και οι ιατροί θα το αναγνωρίσουν. Όσον αφορά στην «διάλυση του ΕΣΥ» σας ενημερώνω ότι αυτή την στιγμή εκτελούμε ταυτοχρόνως το μεγαλύτερο πρόγραμμα κτιριακής αναβάθμισης του ΕΣΥ από την ίδρυσή του, δαπανώντας άνω των 500.000.000€ και το μεγαλύτερο ετήσιο πρόγραμμα προσλήψεων μόνιμου προσωπικού με 6.500 μόνιμες θέσεις. Είναι οξύμωρον να κάνουμε αυτά και ταυτοχρόνως να διαλύουμε και μάλιστα με δόλο το ΕΣΥ. Ως προς το ΕΚΑΒ φέτος εκτελείται το πρόγραμμα «Αιγίς» στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η αγορά 250 νέων ασθενοφόρων δηλ το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου του ΕΚΑΒ που έχει γίνει ποτέ. Εάν θα θέλατε μία θεσμική ενημέρωση στα σοβαρά για το Σύστημα Υγείας είμαι πάντοτε στην διάθεση σας
Υγ. Εάν διαφωνείτε με την εκπλήρωση των Διεθνών Υποχρεώσεων της Χώρας στις μεγάλες Διοργανώσεις πείτε το καθαρά ότι δεν επιθυμείτε να αναλαμβάνουμε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Εάν όμως τις αναλαμβάνουμε πρέπει το κάθε Υπουργείο να κάνει όσα του αναλογούν. Στην προκειμένη περίπτωση το Υπουργείο Υγείας είχε αναλάβει αυτή την υποχρέωση την οποία και εκπληρώνουμε. Τα υπόλοιπα είναι λαϊκισμός μέγας.

11 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

  ΠΟΛΥ ΥΠΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΓΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΠΑ Η ΜΑΠΑ ΕΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΙΜΩ ΝΙΑΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΕΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΩ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΙΑΡΗ ΜΕ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΗ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

  Κατάντια να έχουμε υπουργό υγείας τον Γεωργιάδη.
  Θα τρίζουν τα κόκαλα του αείμνηστου Γεννηματά που ονειρεύτηκε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

  @07:59 Τράβα τέλειωσε πρώτα το σχολείο ρε στιλιάρι, που μου θες και σχόλια. Βάζω στοίχημα ότι ούτε το όνομά σου δεν ξέρεις να γράψεις σωστά. Ακόμα κι αν βλέπεις πώς γράφεται

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

  07:59 Μόνο ένας αγράμματος σαν κι εσένα θα μιλούσε κατ' αυτόν τον τρόπο. Αηδιαστικό και γελοίο είναι το σχόλιό σου.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

  07:59 Πες μου ποιο σχολείο τελείωσες για να πάω να τους δώσω συγχαρητήρια.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 07:59 Σύνδεσμος σχολίου

  MAΠΑ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΝΟΥΠΗΔΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑ ΓΕΛΟΙΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΙΔΙΑΣΤΗΚΟΣ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 02:04 Σύνδεσμος σχολίου

  Ε τί να κάνει ο άνθρωπος. Από το πρωι μέχρι το βράδυ "μάπα" τον φωνάζει η Ευγενία: "Καλώς τον μάπα, γιατί έτσι νωρίς σήμερα;", "που είναι ο μάπας ο πατέρας σας;", του μεινε του ανθρώπου η έκφραση...

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

  Κοιτάξτε στη φωτογραφία ακροδεξιό μούτρο που ούτε το σάλιο σου δεν χαραμίζεις για πάρτη του

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

  Ασχολήσου με την δημόσια υγεία που είναι σε άθλια κατάσταση και άσε τούς άλλους θα τούς κρίνει ο λαός

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 16:35 Σύνδεσμος σχολίου

  Βρίζει για τα καλά το γνωστό και μη εξαιρετέο ακροδεξιό μ@@ν@π@ν@ και μετά λέει ότι το είπε εν τη ρύμη του λόγου. Ωραίο κόλπο

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

  Πιο μάπας από σένα δεν γίνεται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...