«Να το βουλώσετε, πολύ αέρα έχετε πάρει» | επίθεση Πολάκη σε Συρεγγέλα (VD)

Ο Παύλος Πολάκης έκανε παρέμβαση στην βραδινή εκπομπή του Attica για το ζήτημα με την πρόσβαση των ανασφάλιστων στο ΕΣΥ απαντώντας σε προηγούμενη παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη.
Η γραμματέας της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα ήταν στο στούντιο της εκπομπής και ρώτησε τον κ. Πολακη αν υπάρχει ένα ΦΕΚ ή μια εγκύκλιος της κυβέρνησης και του υπουργού Υγείας για όσα καταγγέλει ο κ. Πολάκης σχολιάζοντας πως «αλλιώς είναι ψέματα».
«Μην μιλάς πάνω μου, μιλάω εγώ» ήταν η πρώτη αντίδραση του Παύλου Πολάκη δείγμα του τι θα ακολουθούσε δευτερόλεπτα αργότερα.
«Η κ. Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμία δουλειά […] Να το βουλώσετε επιτέλους. Άντε μπράβο […] Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει […] Βρίζω εγώ κάντε μου καταγγελία» ήταν οι χαρακτηριστικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε στον αέρα της εκπομπής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στον αντίποδα η κ. Συρεγγέλα απαντούσε ότι δεν φοβάται ούτε τις φωνές, ούτε τις απειλές ζητούσε στοιχεία για τις καταγγελίες λέγοντας ψεύτη τον πρώην υπουργό Υγείας.
Σχετικά Άρθρα
- ΓΣΑ | 1η ομάδα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)
- Μεγαλοπρεπής Εορτασμός του Αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου στο Μερκοβούνι
- Πανηγυρικός Εορτασμός του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις στο Καλλιάνι Γορτυνίας
- Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας καταγγέλλει την απόλυση του Γενιδούνια από την Hellenic Train
- Πανελλήνια Πρωτιά για μαθήτρια του 2ου Προτύπου Γυμνασίου Τρίπολης
1 σχόλιο
-
Πολακη τους τον έδωσες εσύ τον αερα
Που γελιοποιηθηκες νσ υποστηρίζεις και να επιβάλεις Τον Κασελακη
Την εχυσες την καρδαρα
Η τιμή τιμή δεν έχει. Και χαρά του που την εχει