Σεισμολόγος: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί ένας μεγαλύτερος σεισμός στο Άγιο Όρος»
Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούν οι επιστήμονες την σεισμική ακολουθία στην περιοχή του Αγίου Όρους, στη Χαλκιδική.
«Είμαστε επιφυλακτικοί γιατί η ακολουθία επιμένει εδώ και αρκετές εβδομάδες», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο σεισμολόγος, καθηγητής στο τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ, Κώστας Παπαζάχος.
Όπως επισήμανε, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την τεκτονική ταυτότητα της περιοχής και «δεν μπορεί να αποκλειστεί ένας μεγαλύτερος σεισμός».
Νωρίτερα 4.26 και στις 4.39 το απόγευμα έγιναν δύο δονήσεις μεγέθους 4,1 και 4,2, οι οποίες έγιναν και ιδιαίτερα αισθητές και ακολούθησαν αρκετές ασθενέστερες.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Άρθρα
- National League 2 | Εντός έδρας ήττα για τον Πήγασο από την ΑΕ Καναλακίου
- Ερμής Μελιγούς | Ήττα από τον Πανθουριακό, παραμένει στην προτελευταία θέση (εικόνες)
- Τεγεατικός Σύνδεσμος | Πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευση φοιτητών και πτυχιούχων Τεγεατικής καταγωγής
- ΣΑΕΚ Στεμνίτσας | Ομαδική Συνεδρία Επαγγελματικής Συμβουλευτικής Προετοιμασία Επιχειρηματικής Ιδέας
- Σμυρνιώτης για το κλειστό του ΔΑΚ: "Από "επιτυχία" σε "επιτυχία" η Δημοτική Αρχή!"






