«Θα σου αστράψω μία»: Ξέφυγαν τα πράγματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας (vd)

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη βλάβη στον βιολογικό του Δήμου. Ανάμεσα στις φράσεις που ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν το «θα σου αστράψω μία», «καραγκιόζη» και «τι θα μας κάνεις ρε λελέ;».
Η ένταση ξεκίνησε λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΒ Στέργιου Διαμάντη, ο οποίος άφησε υπόνοιες για δολιοφθορά.
Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια
Ο Νίκος Ασλάνογλου, τον οποίο φωτογράφισε ο Στέργιος Διαμαντής ως υπεύθυνο για τη δολιοφθορά πήρε τον λόγο, καθυβρίζοντας την πλειοψηφία.
Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παλουκίδη Χρήστος Μακρίδης διαπληκτίστηκε έντονα και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Στέργιο Διαμάντη.
Όπως είναι αναμενόμενο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μιχαηλίδης διέκοψε τη συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Σχετικά Άρθρα
- Μαίναλο | Αίτηση προς το Δασαρχείο Βυτίνας για την τσιμεντόστρωση υποβάλλουν φορείς και συλλογικότητες
- Η γιορτή του Αγίου Μαυρικίου στο Μαυρίκι Τεγέας (εικόνες)
- Δήμος Βόρειας Κυνουρίας | Υποχρεωτική η ανάρτηση QR Codes για τη χρήση αιγιαλού - παραλίας
- Αρκαδία | Ανακοινώσεις για 9 θέσεις εργασίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Αυτά είναι τα φιλικά του Αστέρα AKTOR στην Ελλάδα!