Menu
RSS
Πέμπτη, 24/04/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Διαγραφή» ενός χρόνου αποφάσισε το Πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ για την Μπατζελή

«Διαγραφή» ενός χρόνου αποφάσισε το Πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ για την Μπατζελή

Την ποινή της αναστολής της κομματικής ιδιότητας για έναν χρόνο με ψήφους 8 υπέρ και 3 κατά, επέβαλε το Πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ στην Κατερίνα Μπατζελή, καθώς φαίνεται ότι δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις της.

Νωρίτερα, η κυρία Μπατζελή ζήτησε την πλήρη απαλλαγή της με υπόμνημα που κατέθεσε.

«Ένας κύκλος ανοίγει και ένας κύκλος κλείνει, θα αποφασίσουμε από κοινού για την επόμενη μέρα», ήταν η σιβυλλική δήλωση της Κατερίνας Μπατζελή προσερχόμενη στη Χαριλάου Τρικούπη το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (15/4).

Ωστόσο, η κυρία Μπατζελή, μετά από ερώτηση που της έγινε σχετικά με την απολογία της, η ίδια σημείωσε πως: «Δεν απολογούμαι, δεν έχω παιδεία σε αυτό το όργανο τώρα το μαθαίνω. Καλούμαι να δώσω εξηγήσεις. Το υπόμνημα είναι έτοιμο».

 

Η απόφαση από την ΕΔΕΚΑΠ

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση από την Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ:

«Στο ΠΑΣΟΚ διαχρονικά οι διαφορετικές τάσεις και απόψεις, που είναι καταστατικά κατοχυρωμένες, συνιστούν πλούτο και αξιοποιούνται στη χάραξη πολιτικών, πάντα προς όφελος της κοινωνίας. Καθίσταται, ωστόσο, σαφές ότι οι χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να εξαπολύονται με τον μανδύα της ''πολιτικής κριτικής'' και δε χωρούν μεταξύ συντρόφων, πολλώ δε μάλλον στο πρόσωπο του Προέδρου του Κινήματός μας.

Σε μία χρονική στιγμή που το Κίνημά μας δίνει έναν διαρκή αγώνα ενάντια στη συντήρηση της Νέας Δημοκρατίας, κάνει προτάσεις για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες και οφείλει να είναι ενωμένο και τα στελέχη του να τοποθετούνται δημόσια με ενιαίο λόγο, ώστε να εμπνεύσει εμπιστοσύνη και σιγουριά στον ελληνικό λαό, για να πετύχει την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος, η κα. Κατερίνα Μπατζελή επέλεξε να δημιουργήσει με τη δήλωσή της μία στρεβλή δημόσια εικόνα για το Κίνημα και παρ’ ότι είχε πολλές ευκαιρίες να ανασκευάσει την απαράδεκτη αυτή δήλωσή της, κατά τις επανειλημμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις της, δεν το έκανε.

 

Για τους λόγους αυτούς: Κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 3 του Κώδικα Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, η ΕΔΕΚΑΠ αποφασίζει κατά πλειοψηφία την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του μέλους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κας. Κατερίνας Μπατζελή, για ένα έτος από τη δημοσίευσή της, το οποίο συνεπάγεται και την ταυτόχρονη αποβολή της από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στα οποία συμμετέχει.

Για την ΕΔΕΚΑΠ

 

Η Πρόεδρος Νανά Βρυώνη».

11 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 17 Απριλίου 2025 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο σοσιαλισμός, σαν ιδεολογία, έχει εξοφλήσει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής. Επομένως, δεν φταίνε μόνον οι ηγεσίες των σοσιαλιστικών κομμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του Ανδρουλάκη.....

  • Πασόκος
    Πασόκος Πέμπτη, 17 Απριλίου 2025 06:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Δικαιώνεται για άλλη μια φορά ο Πολυμήχανος.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Απριλίου 2025 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρχισαι το ξήλωμα του Πρασσινου πουλόβερ,η ρωπή πλησιάζει στο 4/100.η παραιτηση του γιδοβοσκού πρέπει να γινει τώρα πριν ειναι πολύ αργά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Απριλίου 2025 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γιδοβοσκός βάζει την ταφόπλακα στο ΠΑΣΟΚ συντρόφια.
    Η Ζωή έρχεται…….

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Απριλίου 2025 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    11:31 Φίλε μου αυτοί πού έχουν μείνει στο ΠΑΣΟΚ όλοι μετριότητες καί κάτω είναι. ΚΛΩΘΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙΟ ΑΥΓΟ!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Απριλίου 2025 11:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ανδρουλάκης έχει εξασκηθεί στον κατήφορο.Στο τέλος θα μείνει μόνος του. Όλα τα σοβαρά και καταξιωμένα στελέχη τα έχει βάλει στη γωνία. Μαζί και τους ψηφοφόρους που καθημερινά του γυρίζουν την πλάτη τους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Απριλίου 2025 11:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι ότι η Μπατζελή είναι καμμία στελεχαρα, μετριότητα είναι, αλλά εδώ ο.... τεράστιος Ανδρουλάκης δείχνει όλη την πυγμή του καί κυριαρχία στο κόμμα, δείχνει ποιός κάνει κουμάντο!! Σε ένα κόμμα πού πνέει τά λοίσθια καί οδηγείται μαθηματικά στην διάλυση.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Απριλίου 2025 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Απριλίου 2025 09:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Για ποιόν "δουλεύουν" εκεί στο ερειπωμένο ΠΑΣΟΚ;; Για τον Αλέξη;; Για την Ζωή;; Πάντως έχει αρχίσει η οριστική αποσύνθεση τού ΠΑΣΟΚ χωρίς επιστροφή.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Απριλίου 2025 07:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικολάκη οδηγείς το ΠΑΣΟΚ στα βράχια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Απριλίου 2025 06:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνεχίστε έτσι καλά το πάτε εκεί στο ΠΑΣΟΚ και θα έχουμε τον Κούλη πρωθυπουργό για αλλά 4 χρόνια.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...