Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προκήρυξη για νέα επιχειρηματικότητα -χωρίς όριο ηλικίας- προανήγγειλε ο Κωνσταντινόπουλος

Προκήρυξη για νέα επιχειρηματικότητα -χωρίς όριο ηλικίας- προανήγγειλε ο Κωνσταντινόπουλος
Μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί η προκήρυξη για τη νέα επιχειρηματικότητα, χωρίς όριο ηλικίας, μέσω ΕΣΠΑ. Για τη δράση αυτή θα αξιοποιηθούν τα 100 από τα 270 εκατομμύρια των εμπροσθοβαρών δράσεων.

Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Σταρ».

Σε ό,τι αφορά τη δράση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχει ολοκληρωθεί, αφορά, όπως είπε, 14 χιλιάδες δικαιούχους και δυνητικά δικαιούχους, αλλά σημείωσε ότι ένα ποσοστό άνω του 60%, ενώ έχουν λάβει έγκριση δεν έχουν προχωρήσει την επένδυση.

Ο υφυπουργός εκτιμά ότι βασικός λόγος που δεν προχωρούν στην υλοποίηση της επένδυσης είναι το ασταθές πολιτικό περιβάλλον.

Ακόμη, τόνισε ότι το νέο νομοσχέδιο ΕΣΠΑ που ετοιμάζεται, βρίσκεται στη φάση της εσωτερικής διαβούλευσης «και εκκρεμούν κάποια πράγματα που πρέπει να συζητηθούν».

Για τα «κόκκινα» δάνεια ανέφερε ότι το νομοσχέδιο θα είναι έτοιμο στις αρχές Νοεμβρίου και ότι «υπήρξε εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δυο κομμάτων». Οι όποιες απαιτούμενες ενέργειες από το υπουργείο Ανάπτυξης έχουν ολοκληρωθεί και οι καθυστερήσεις δεν αφορούν το υπουργείο Ανάπτυξης, σημείωσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...