Menu
RSS
Σάββατο, 18/04/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

15.000 πολίτες έτρεξαν στον 29o Γύρο της Αθήνας – Το «Καλημέρα Αρκαδία» ήταν εκεί! (εικόνες)

15.000 πολίτες έτρεξαν στον 29o Γύρο της Αθήνας – Το «Καλημέρα Αρκαδία» ήταν εκεί! (εικόνες)
Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο 29ος Γύρος της Αθήνας που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.
Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 15.000 δρομείς όλων των ηλικιών με εκκίνηση και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Ανάλογα με τις δυνατότητές τους, οι συμμετέχοντες έτρεξαν σε μία από τις τέσσερις διαδρομές (10 χλμ., 5 χλμ. 3 χλμ. και 1 χλμ. για τα ΑμεΑ) υπό τους ήχους της μπάντας του δήμου που παιάνιζε γνωστούς μουσικούς σκοπούς.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν (1 ευρώ ανά δρομέα) θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά ενός ηλεκτροεγκεφαλογράφου, τον οποίο ο Οργανισμός θα προσφέρει στο Νευρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» για την πρόληψη και θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» ήταν εκεί και σας παρουσιάζει πολύ όμορφα στιγμιότυπα από τους δρομείς μέχρι τις μπάντες που μετέτρεψαν σε γιορτή αυτή την σπουδαία δράση.
Ευχαριστούμε πολύ την Πέγκυ Τσουραπή και την Βάσω Αννέτη για το φωτογραφικό υλικό.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...