Χρυσή Αυγή: «Γιατί απαντήσαμε … “γαλλικά” στον Κωνσταντινόπουλο»!
Φραστικό επεισόδιο στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής σημειώθηκε ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον βουλευτή της Χρυσής, Χρήστο Παππά.
Αφορμή στάθηκε η αναφορά του κ. Κωνσταντινόπουλου στον προπηλακισμό βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη.
«Δεν συνομιλώ με ανθρώπους που προσκυνούν τη φωτογραφία του Χίτλερ», είπε κάποια στιγμή ο Οδ. Κωνταντινόπουλος και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποχωρώντας από την αίθουσα ακούσθηκε να λέει «μ..., άντε γ...».
Η απάντηση Οδυσσέα για το φραστικό επεισόδιο με το βουλευτή της Χρυσής Αυγής!
Για ποιο λόγο, ακούστηκαν αυτά τα «γαλλικά» προς τον βουλευτή Αρκαδίας;
Στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής διαβάζουμε: «Η άθλια εμμονή του συκοφάντη Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος συνέχισε να υβρίζει με άσχετες αναφορές στον... Χίτλερ και τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, προκάλεσαν την μήνι του συναγωνιστή Παππά ο οποίος προσπάθησε αρχικά να περισώσει το επίπεδο του κοινοβουλευτικού λόγου που αρμόζει στον αγώνα του Εθνικιστικού κινήματος.
Τελικώς όμως, έπειτα από τις συνεχείς ύβρεις και προκλήσεις του πρασινοφρουρού, ο Συναγωνιστής αναγκάστηκε να απαντήσει εις την «γαλλική» γλώσσα, την οποία μόνον δύναται να κατανοήσει ο θλιβερός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Ο ίδιος ο κ. Παππάς, χαριτολογώντας μετά το φερόμενο ως επεισόδιο, είπε επί λέξει «Ας μην εκληφθεί ως ύβρις αλλά ως ευχή».»






