Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πληρωμές για τους αγρότες

Πληρωμές για τους αγρότες
Το απόγευμα της Πέμπτης αναρτήθηκε τελικά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η δέσμη δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης ανά ΑΦΜ αγρότη, που σημαίνει ότι ξεκλείδωσαν οι πληρωμές και θα γίνουν στο σύνολότους την ερχόμενη Δευτέρα. 
Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί θα είναι το 90% της βασικής ενίσχυσης, δηλαδή 1,1 δισεκατομμύριο ευρώ, που αποτελεί το 50% της άμεσης ενίσχυσης. Σε αυτά θα προστεθούν μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη τουλάχιστον 200 εκατομμύρια, που αφορούν όλες τις εκκρεμότητες που είχαν αφήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις από το 2009 μέχρι το 2014.
Οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση ενιαίας ενίσχυσης το 2015 μέσω της online διαδικασίας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία του λογαριασμού που κατέχουν ήδη (email και κωδικό πρόσβασης) για να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή.
Οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλλει αίτηση ενιαίας ενίσχυσης το 2015 μέσω Φορέα Α ή Φορέα Β (ΚΕΑ) μπορούν να απευθυνθούν στον Φορέα για την ενημέρωσή τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας με τον κλειδάριθμο που σας είχε δοθεί από τον Φορέα Α ή Φορέα Β (ΚΕΑ) κατά την υποβολή της αίτησης σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...