Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σχόλιο Κωνσταντινόπουλου στο facebook με "καρφιά" για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ!

Σχόλιο Κωνσταντινόπουλου στο facebook με "καρφιά" για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ!
Σχόλιο στο facebook του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Βουλευτή Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) αναρτήθηκε για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης «Απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων, άρση κανονιστικών εμποδίων στον ανταγωνισμό και λοιπές διατάξεις»:
«Μόλις τελείωσε η επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου με την διαδικασία του κατεπείγοντος! Σε ένα νόμο όπου με άρθρα νομιμοποιούν άκυρες συμβάσεις, αφαιρούν την υποχρέωση από τα βυτιοφόρα πετρελαιοειδών να αφαιρέσουν το ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού (GPS) που απέτρεπε το λαθρεμπόριο στα καύσιμα. Για όλα αυτά η ΝΔ ψηφίζει ναι επί της αρχής! Αν το είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είχαν πέσει να μας "φάνε" λέγοντας ότι είμαστε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ! Για τη ΝΔ δεν θα μιλήσει άνθρωπος ...
Συνεχίζουμε δυναμικά το δύσκολο δρόμο και θα τα καταφέρουμε.»

2 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί; δεν έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια ο κύριος;

  • Μπαρμπαγιάννης
    Μπαρμπαγιάννης Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 22:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ μη μιλάς μικρέ, γιατί μπορεί να αναγκαστείς να υπογράψεις μνημόνιο με τον Κούλη, για να υπάρχεις στη Βουλή. Και τότε θα σου κολλάμε στη μούρη τα σημερινά σου λόγια.
    Αντί να τρωγόσαστε σαν τα κοκόρια μεταξύ σας γιατί δεν κάνετε μια κίνηση πατριωτισμού να ζητήσετε την ολοσχερή διαγραφή του χρέους ; Αυτό είναι πολιτική κι όχι οι σάχλες που γράφετε σαν τα πιπίνια στο φέισμπουκ.......Πόσος ξεπεσμός υπάρχει στους σημερινούς πολιτικούς άνδρες !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...