Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο τσακωμός Βούτση - Κασιδιάρη στη Βουλή! (vd)

Ο τσακωμός Βούτση - Κασιδιάρη στη Βουλή! (vd)
Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής που διερεύνησε τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων κομμάτων και ΜΜΕ από τράπεζες.
Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αποχώρησε από τη συζήτηση, μετά από περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη καθώς ο βουλευτής του κόμματος δεν ολοκλήρωσε την ομιλία του στο βήμα, σύμφωνα με το newsbomb.gr.
ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ
«Όλα τα στοιχεία έχουν ειπωθεί σε δημόσιες συνεδριάσεις και έχουν ακουστεί, κανένα από τα στοιχεία δεν έχει μείνει κρυφό, ας μη δημιουργεί εντυπώσεις, δεν έγινε λογοκρισία για κανένα στοιχείο. Η επανάληψη πέραν του χρόνου έγινε για τη δημιουργία εντυπώσεων. Δημοκρατία 100% απέναντι σε αυτούς που την αρνούνται», δήλωσε ο Ν. Βούτσης.
ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΜΙΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι: "Πανικό και τριγμούς στο διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς προκάλεσε η ομιλία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και οι αποκαλύψεις του για τα ατιμώρητα εγκλήματα πολιτικών και καναλαρχών.

Ο Βούτσης αναγκάστηκε να κλείσει το μικρόφωνο του Ηλία Κασιδιάρη, για να μην ακουστούν Αλήθειες και συντριπτικά στοιχεία, που στέλνουν άμεσα στη φυλακή υπουργούς και πρωθυπουργούς" 

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Με όλους μαλώνει αυτός ο κ. Βούτσης , γιατί άραγε ; με τον υπουργό οικονομικών, με τους εκπροσώπους κομμάτων κ,λ.π. κάτι.... βρωμάει παιδιά;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...