Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Μαρινάκης πήρε τον ΔΟΛ!

Ο Μαρινάκης πήρε τον ΔΟΛ!
Ο επιχειρηματίας προσφέρει 22.892.000 ευρώ - Ο Ιβάν Σαββίδης δίνει 11 εκατ. ευρώ - Η κυπριακή εταιρεία Vegata προσφέρει 21 εκατ. ευρώ - Η μεγαλύτερη προσφορά για τα ακίνητα του ΔΟΛ από την Alpha Bank
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά για την εξαγορά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες,μετά το άνοιγμα των προσφορών προκύπτει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέφερε 22.892.000 ευρώ για να αποκτήσει τα Μέσα Ενημέρωσης του ΔΟΛ.
Η προσφορά του Ιβάν Σαββίδη ανέρχεται στα 11 εκατ. ευρώ. Η κυπριακή εταιρεία Vegata προσφέρει 21 εκατ. ευρώ. Η τέταρτη προσφορά προήλθε από βρετανική εταιρεία στην οποία συμμετέχει με μικρό ποσοστό ο επιχειρηματίας Ρόδολφο Οντόνι της Centric Media.
Για τα ακίνητα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη η μεγαλύτερη προσφορά έγινε κατά πληροφορίες από την Alpha Bank που δίνει 3.780.000 ευρώ.
Τι θα πάρει όποιος πλειοδοτήσει

Πρόκειται για την «μητέρα των μαχών» στα media, καθώς ο επενδυτής που θα πλειοδοτήσει αποκτά:

***To 22,11% των μετοχών του MEGA CHANNEL
***Τις εφημερίδες ΒΗΜΑ και ΝΕΑ.
***Τις ιστοσελίδες IN.GR, BHMA.GR, και NEA.GR
***Τον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA.FM
***To 50% των μετοχών της “IRIS ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ”
***Το 41,22% των μετοχών του πρακτορείου διανομής “ΑΡΓΟΣ”

Πρέπει να σημειωθεί οτι ένα ποσοστό 25% του τιμήματος θα διατεθεί για την εξόφληση των εργαζομένων και των προμηθευτών, ενώ η μόνη υποχρέωση που θα έχει ο νέος αγοραστής, θα είναι το κόστος συντήρησης των μέσων ενημέρωσης που θα θελήσει να διατηρήσει, αλλά και η εξυπηρέτηση του υψηλού δανεισμού που έχουν οι εταιρείες ΑΡΓΟΣ και IRIS.
protothema.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...