Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κηδεία Μητσοτάκη: Βουρκωμένη η Ντόρα στην αγκαλιά του Κυριάκου (vd)

Κηδεία Μητσοτάκη: Βουρκωμένη η Ντόρα στην αγκαλιά του Κυριάκου (vd)
Μια "δυνατή" στιγμή "έπιασαν" οι τηλεοπτικές κάμερες αμέσως μετά ον επικήδειο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην κηδεία του εκλιπόντος επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
"Σου έφτανε να είσαι με την Μαρίκα σου, τον Κοπέρνικο όπως την αποκαλούσες και να βλέπεις το Ακρωτήρι. Στερνή σου επιθυμία ήταν να μην σταλούν στεφάνια στην κηδεία σου αλλά να φυτέψουμε ένα δάσος σε βουνό της Κρήτης".
Έτσι ξεκίνησε τον επικήδειο λόγο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας πως "όποιος θέλει να καταλάβει ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ας δει τον τόπο που επέλεξε για τελευταία του κατοικία".
Ήταν μια συγκινητική ομιλία, με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να προσπαθεί καθόλη την διάρκεια να παραμείνει ψύχραιμος αν και όπως είναι λογικό, ήταν αρκετές οι στιγμές που δεν τα κατάφερε και η φωνή του "έσπαγε".
Όλα αυτά κατά την διάρκεια του λόγου του, αφού αμέσως μετά τα συναισθήματα υπερίσχυσαν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκάλιασε πρώτη την σύζυγό του, Μαρέβα και αμέσως μετά έπεσε στην αγκαλιά τηα αδελφής του, Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία ήταν συγκλονισμένη.
Έμεινε δακρυσμένη στην αγκαλιά του για αρκετά δευτερόλεπτα, σκουπίζοντας συνεχώς τα δάκρυά της...

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις συγκλονιστικές στιγμές

 











www.newsit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...