Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καιρός: Για βροχές και καταιγίδες μέσα στο Σαββατοκύριακο μιλά ο μετεωρολόγος Καλλιάνος

Καιρός: Για βροχές και καταιγίδες μέσα στο Σαββατοκύριακο μιλά ο μετεωρολόγος Καλλιάνος

Αστάθεια θα συνεχίσει να παρουσιάζει ο καιρός και είναι πολύ πιθανό κι αυτό το Σαββατοκύριακο (ειδικά την Κυριακή) να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας!

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, «προβλέπεται ισχυρή αστάθεια πάνω από τη χώρα μας, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται κατά διαστήματα βροχές και τοπικές καταιγίδες ή ακόμη και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Οι περιοχές που θα επηρεάζονται περισσότερο θα είναι τα τμήματα της ηπειρωτικής Ελλάδας, με τα φαινόμενα -κατά βάση- να κάνουν την εμφάνιση τους από το μεσημέρι έως και το απόγευμα και να απασχολούν ορεινές και ημιορεινές περιοχές ή σε αρκετές περιπτώσεις ακόμη και τμήματα με πολύ χαμηλό υψόμετρο (πεδινά-παραθαλάσσια).

Την Κυριακή ειδικά, προβλέπεται συννεφιασμένος και ιδιαιτέρως βροχερός καιρός για αρκετές περιοχές της χώρας με αποτέλεσμα, για άλλη μια φορά, τα μπάνια σας να ματαιωθούν. Επίσης, την ίδια ημέρα, λόγω της στροφής των ανέμων σε βοριάδες οι οποίοι θα ενισχυθούν έως και τα 7 μποφόρ στα πελάγη, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση κατά 8-10°C για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.»

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...