Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΕΤΑΑ: Σήμερα βγαίνουν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς!

ΕΕΤΑΑ: Σήμερα βγαίνουν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς!
Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου των αιτήσεων καταρτίζονται α Προσωρινοί Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα οι οποίοι θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr) στις 27/6/2017 (εκτιμάται μέχρι τις 7.00 το απόγευμα).

Οι μητέρες θα Θεωρείται ότι έλαβαν γνώση της κατάστασης της αίτησής τους με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Οι αιτούντες μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους - προσωρινά αποτελέσματα - σε ειδική εφαρμογή, που Θα αναρτηθεί την ημέρα έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Η εφαρμογή Θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑφΜ του/της ενδιαφερόυενου1νπς και του ΑΜΚΑ του/της Σνδιαφερόυενου1νης και αναφέρονται στην αίτηση συυυετοΧΓΙ< του κάθε υποψήφιου.

Παράλληλα, από την εφαρμογή, κατά την υποβολή της αίτησης θα λαμβάνεται ο κωδικός του αιτούντος και του παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Προσωρινούς Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών, που θα αναρτηθούν επίσης στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...