Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείει διάλογο συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής, αν ικανοποιηθούν 4 όροι!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείει διάλογο συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής, αν ικανοποιηθούν 4 όροι!
«Μιλάμε μόνο με πρόσωπα» για συνεργασίες δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στον Διευθυντή Σύνταξης της Realnews,  Βασίλη Σκουρή, με αφορμή το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής και τις διεργασίες που γίνονται.

«Είμαστε απολύτως ανοιχτοί για συζητήσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα που προέρχονται από το χώρο», δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος. 

«Οποιοσδήποτε διάλογος με το Κίνημα Αλλαγής προϋποθέτει μερικές "καθαρές κουβέντες", από τη δική του πλευρά κατ΄ αρχήν». Αυτές σύμφωνα με τον κύριο Τζανακόπουλο είναι: Μία πολιτική αυτοκριτική, που φαίνεται ότι δεν θέλει να κάνει το Κίνημα Αλλαγής σε σχέση με τις επιλογές 2010-2015, μια αποστασιοποίηση από τις επιλογές που έγιναν μετά το 2011, που η στρατηγική σύμπλευση με τη ΝΔ μετατράπηκε σε πολιτική ταύτιση. Παράλληλα εκτίμησε ότι χρειάζεται μια σοβαρή πολιτική τοποθέτηση σε σχέση με την ανάγκη για την ανατροπή της λιτότητας και μια καθαρή στάση σε ό,τι αφορά στα ζητήματα διαφθοράς, τα ζητήματα θεσμικής αναβάθμισης της ελληνικής Πολιτείας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...