Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής ξανά ο Μπαρμπαρούσης

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής ξανά ο Μπαρμπαρούσης
Επανεντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Ο κ. Μπαρμπαρούσης είχε διαγραφεί μετά από δηλώσεις που είχε κάνει από το βήμα της Βουλής και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανέγνωσε στο Σώμα επιστολή του κ.Μπαρμπαρούση με την οποία επικαλείται το τεκμήριο της αθωότητας δεδομένου ότι η υπόθεση του δεν έχει τελεσιδικήσει.

Ο κ. Βούτσης ανέγνωσε αντιστοίχως επιστολή του γραμματέα της ΚΟ της Χρυσής Αυγής Κ. Γερμενή που ενημερώνει ότι εντάσσεται στην ΚΟ της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μπαρμπαρούσης τον περασμένο Ιούνιο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής που είχε καταθέσει η ΝΔ για το Σκοπιανό ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και κάλεσε τον στρατό να προχωρήσει σε πραξικόπημα, συλλαμβάνοντας τον Αλέξη Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας και εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψή του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...