Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο γλύπτης Νίκος Φλώρος προβάλλει την Αρκαδία και την Ελλάδα (εικόνες – βίντεο)!

Ο γλύπτης Νίκος Φλώρος προβάλλει την Αρκαδία και την Ελλάδα (εικόνες – βίντεο)!
Ο διεθνούς φήμης γλύπτης Νίκος Φλώρος είναι γνωστό ότι εργάζεται ακατάπαυστα ως πρεσβευτής του πολιτισμού και της ωραιότητας της Ελλάδας και ειδικά της Αρκαδίας και της Τρίπολης που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του.
Μετά την ολοκλήρωση της έκθεσής του στην Ρωσία με θέμα την αυτοκρατορική οικογένεια των Ρομανώφ, μια έκθεση που την είδαν εκατομμύρια κόσμου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Έτους Ελληνορωσικής Φιλίας, ο Νίκος Φλώρος φιλοξενεί στην Αρκαδία δύο σημαντικές προσωπικότητες του ρωσικού πολιτισμού: τον δημοσιογράφο Γιαμπλόνσκι Πάβελ, μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Τουρισμού (MTA) και επίσης μέλος της Ρωσικής Ένωσης Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας (Mediasoyouz), διακεκριμένο αρθρογράφο και εξέχοντα παράγοντα της τουριστικής κουλτούρας της Ρωσίας και την επίσης εξέχουσα δημοσιογράφο – αρθρογράφο Ναταλία Κουλίκ, με πλήθος δημοσιεύσεων στον ρωσικό τύπο. Πρόκειται για δύο ανθρώπους τεράστιας σημασίας για την διαμόρφωση θετικής γνώμης για το brand name «Ελλάδα – Αρκαδία» οι οποίοι εκτιμούν τον Νίκο Φλώρο ως καλλιτέχνη και διανοούμενο.
Οι δύο διακεκριμένοι δημοσιογράφοι είναι ενθουσιασμένοι από την χώρα μας. Η φιλοξενία τους ήταν άψογη στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη, με την ευγενική χορηγία των ιδιοκτητών του, Νίκου και Μαριάννας Καλτεζιώτη οι οποίοι είναι άψογοι οικοδεσπότες, τιμώντας την έννοια της φιλοξενίας.
Οι διακεκριμένοι Ρώσοι δημοσιογράφοι, με τις απίστευτα όμορφες αναμνήσεις που αποκόμισαν, θα αρθρογραφήσουν άμα τη επιστροφεί τους στην Ρωσία δημιουργώντας θετικό κλίμα για την άφιξη τουριστών στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αρκαδία. Επίσης θα διοργανώσουν έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Ελλάδα. Πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία η οποία είναι σαφές ότι θα έχει θετικά αποτελέσματα στην αύξηση των τουριστικών ροών, αλλά και στην συνολική προβολή της Ελλάδας.
Η προσπάθεια του Νίκου Φλώρου, ο οποίος βάζει το προσωπικό του κύρος στην υπηρεσία του ελληνικού τουρισμού είναι αξιέπαινη, πολλώ δεν μάλλον αν λάβουμε υπόψη μας ότι την φιλοξενία και όλη την ξενάγηση των σημαντικών αυτών προσωπικοτήτων την χρηματοδοτεί ο ίδιος, χωρίς καμία συμμετοχή από κανέναν δημόσιο φορέα.
 
"Ελλάδα-Αρκαδία"!!! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, με ιδιαίτερη προσωπικότητα! Οι Ρώσοι επισκέπτες μας , με ένθερμη υποδοχή από τον Παγκοσμίου φήμης Αρκά Γλύπτη Νίκο Φλώρο, ενθουσιάστηκαν με την Αρκαδία μας!
Μια πολύ όμορφη συνέντευξη που θα δυναμώσει ακόμα πιο πολύ την υπερηφάνεια όλων μας, για την χώρα μας!
Το συμπέρασμα μου είναι πως τελικά η τέχνη προσελκύει και αναπτύσσει το αίσθημα της " γνωριμίας" με τα "Άγια χώματα" της Ελλάδας μας, σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...