Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Κ. Τσουτσοπλίδης στους «Έλλη..νες»: «Το 80% των αποφάσεων που επηρεάζουν την καθημερινότητα του Έλληνα, λαμβάνονται στην Ευρώπη» (vd)

Ο Κ. Τσουτσοπλίδης στους «Έλλη..νες»: «Το 80% των αποφάσεων που επηρεάζουν την καθημερινότητα του Έλληνα, λαμβάνονται στην Ευρώπη» (vd)
Το «Καλημέρα Αρκαδία» και οι «Έλλη…νες» ταξίδεψαν στο Στρασβούργο και συνομίλησαν με τον επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην Ελλάδα, Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη.
«Αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη αφορούν και επηρεάζουν τη ζωή των πολιτών της Ελλάδας, αφού το 80% των πολιτικών αποφάσεων που επηρεάζουν καθημερινότητα μας, αποφασίζονται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο» εξηγεί ο κ. Τσουτσοπλίδης στην Έλλη Αρτοπούλου.
Ένας πολίτης μπορεί να παρακολουθεί τα νέα από την Ευρώπη στην ιστοσελίδα www.europa.eu.
Μέσω των ηλεκτρονικών μέσων, έχει γίνεται τεράστια προσπάθεια για να γεφυρωθεί η απόσταση, με όλα τα τελευταία νέα, βίντεο και τα social media.
Ο κ. Τσουτσοπλίδης, με πολύ απλό τρόπο, δίνει χρηστικές οδηγίες, για να μπορούν όλοι να «σερφάρουν» εύκολα στις ιστοσελίδες του Ευρωκοινοβουλίου, ενώ υπογραμμίζει και το ρόλο των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων στη μεταφορά της πληροφορίας από την Ευρώπη στην Ελλάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...