Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αρκάς Γιάννης Τράκας, είναι ο νέος στυλίστας της Ελένης Μενεγάκη!

Ο Αρκάς Γιάννης Τράκας, είναι ο νέος στυλίστας της Ελένης Μενεγάκη!

H «Βασίλισσα» της τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη, επέστρεψε δυναμικά στο τηλεοπτικό πλατό το μεσημέρι της Δευτέρας!

Στην επίσημη πρώτη της σεζόν, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε πιο ωραία από κάθε άλλη πρεμιέρα της, με λευκό shirt dress, δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Σπύρου Στεφανουδάκη. Μάλιστα, το ρούχο ράφτηκε ειδικά για την παρουσιάστρια και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει χωρίς τις custom λεπτομέρειες στην κολεξιόν του σχεδιαστή για το χειμώνα 2018.

Το look συνδυάστηκε με παπούτσια του Δούκα Χατζηδούκα, ενώ τα μαλλιά επιμελήθηκε ο επί σειρά ετών αγαπημένος hair stylist  Bασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ της η make up expert Ρούλα Σταματοπούλου.

Στην ανανεωμένη ομάδα της, από φέτος είναι ο καταξιωμένος στυλίστας Αρκάς Τριπολίτης

Γιάννης Τράκας! Ένας δυναμικός νέος άνθρωπος, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον γνωστών ανθρώπων της showbiz που επιτελείτε με ιδιαίτερες λεπτομέρειες την εμφάνιση τους!

Ο ίδιος είναι ένας από τους στυλίστες που κατά καιρούς έχουν εμπιστευτεί κι άλλα ονόματα της ελληνικής showbiz, όπως οι Onirama, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Λάουρα Νάργες, ο Νίκος Οικονομόπουλος και πολλοί άλλοι.

Αναμένουμε λοιπόν, ανανεωμένη εμφάνιση με μοναδικές επιλογές του Αρκά μας Γιάννη Τράκα φέτος στην εκπομπή της διαχρονικής και θηλυκής «Ωραίας Ελένης», που συνεχίζει να σέβεται και να τιμά την τηλεόραση με θεματολογίες που το κοινό μπορεί να εμπνέετε!

«Από καρδιάς μου, εύχομαι καλή αρχή στον αγαπημένο Γιάννη, ο οποίος μας κάνει υπερήφανους για άλλη μια φορά! Ένας άνθρωπος, που κρατά χαμηλούς τόνους και αποδεικνύει για άλλη μια φορά, την δυναμική των Αρκάδων αλλά και την έμπνευση που μπορούν να παραδώσουν!

To «Καλημέρα Αρκαδία» είχε δημιουργήσει εξώφυλλο το Δεκέμβριο του 2014 στο περιοδικό free press έχοντας αναγνωρίσει, την δυναμική του!

Δείτε Εδώ!

klkklkl

Καθώς επίσης, δυναμική στήριξή είχε και στην εκστρατεία "Stop Bullying" που έχει ξεκινήσει η εκπομπή «Έλλη...νες», με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας, στο σοβαρό θέμα του εκφοβισμού, τόσο στην σχολική ηλικία, όσο και σε μεγαλύτερη.

Δείτε Εδώ!

Η Αρκαδία φέτος, έχει έναν ακόμα λόγο να παρακολουθεί την «Ωραία Ελένη» μας! ;)»

Έλλη Αρτοπούλου

Ακολουθήστε τον Γιάννη Τράκα:

Instragram https://www.instagram.com/trakas_giannis/

Facebook https://www.facebook.com/giannis.trakas.16

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...