Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανακοίνωση - απάντηση Λύτρα σε Ζούνη: "Γιατί δεν υποστηρίζει την πρότασή μας για άσκηση διαχειριστικού ελέγχου στον Δήμο Γορτυνίας;"

Ανακοίνωση - απάντηση Λύτρα σε Ζούνη: "Γιατί δεν υποστηρίζει την πρότασή μας για άσκηση διαχειριστικού ελέγχου στον Δήμο Γορτυνίας;"

Ανακοίνωση - απάντηση σε πρόσφατο δελτίο τύπου του Πέτρου Ζούνη (ΕΔΩ) εξέδωσε η παράταξη "Γορτυνία Μπορούμε" του Μιλιτάδη Λύτρα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ... "Σε απάντηση δελτίο τύπου του συναδέλφου Δημοτικού Συμβούλου κ. Ζούνη θα ήθελα να του τονίσω πως οι δημότες της Γορτυνίας μας εξέλεξαν για να είμαστε παρόντες, διεκδικητικοί και παρεμβατικοί στα Δημοτικά Συμβούλια και όχι να αποχωρούμε από αυτά όντας ριψάσπιδες. Η στάση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν όντως άκρως κατακριτέα και προσβλητική και για αυτό το λόγο με το παρόν κείμενο του εφιστούμε την προσοχή. Σε διαφορετική περίπτωση θα απευθυνθούμε σε όλα τα θεσμικά όργανα που μας δίνει το δικαίωμα ο νόμος καταθέτοντας παράλληλα πρόταση μομφής.

Άλλοι συνδυασμοί μπορεί να ακολουθήσουν τον εύκολο δρόμο της φυγής -δικαίωμά τους- εξάλλου "φευγάτοι" ήταν 9 χρόνια από τη Γορτυνία αφού οι δημότες δε τους έβλεπαν ούτε με αίτηση. Για πολλοστή φορά θα υπενθυμίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις πως η Δημοτική μας Παράταξη θα τιμήσει στο ακέραιο τη ψήφο των δημοτών και θα μάχεται με ανιδιοτέλεια για την ανάδειξη των κακώς κειμένων και των διαφόρων φαινόμενων παθογένειας, αναξιοκρατίας και νεποτισμού. Δε μας αγγίζουν τα κακεντρεχή και απαξιωτικά σχόλια γιατί αυτά δε μπορούν να αμαυρώσουν και να κρύψουν την ποιότητα του αυτοδιοικητικού μας λόγου, τις προτάσεις και τις ιδέες μας για την αγαπημένη μας Γορτυνία.

Ο κ. Ζούνης πρώτου αντί να δημοσιοποιεί δελτία τύπου έναντι συναδέλφων του καλό θα ήταν να απαντήσει στο Γορτυνιακό λαό γιατί ποτέ δε λειτούργησε το κοινωνικό παντοπωλείο κάτι που είχε εξαγγείλει ο ίδιος ως προβεβλημένο στέλεχος της παράταξης Γιαννόπουλου τη χρονική περίοδο 2011-2014. Επιπρόσθετα να μας απαντήσει για ποιο λόγο δεν υποστηρίζει την πρότασή μας για άσκηση διαχειριστικού ελέγχου τόσο στον Καλλικρατικό Δήμο Γορτυνίας οδό και στους οκτώ (8) πρώην Καποδιστριακούς Δήμους. Άραγε μήπως η στάση του σχετίζεται με τη στήριξη που παρείχε ο ιδεολογικός του χώρος (Σύριζα) στο νεοκλεγέντα Δήμαρχο Γορτυνίας και τέως Δήμαρχος Λαγκαδίων κ. Ευστάθιο Κούλη."

10 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς Αλέξιος Θωμάς.
    Στη Γορτυνία τεμπέληδες που περιμένουν να ζήσουν από επιδόματα κτλ δεν έχουν θέση...με το τουφέκι ψάχνουμε να βρούμε εργάτες. Χαζοί είναι οι αλλοδαποί που δουλεύουν μεροκάματο 50€?

  • ΑΛΈΞΙΟΣ Π ΘΩΜΆΣ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΓΟΡΤΥΝΊΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ
    ΑΛΈΞΙΟΣ Π ΘΩΜΆΣ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΓΟΡΤΥΝΊΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Που. Είναι. Η κοινωνική πολιτική στο Δήμο Γορτυνία κοινωνικά πανωλεία βοήθεια στο σπίτι ένα γραφείο σισιτια με τη βοήθεια της μητροπολίτης και του Δήμου και. Για τα επιδόματα και. Προγράμματα του Δήμου μας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 05:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι 1-2 άτομα εδω μέσα που πενευουν συνεχώς τον Λυτρα ανευ λόγου Σας έχουμε πάρει χαμπαρι μην ξευτιλίζεστε άλλο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 00:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ολυ καλα τα λεει ο Λυτρας. Το προβλημα ειναι οι ιδιοι Γορτυνιοι ποσο καταλαβαινουν αυτα που λεει. Δυστυχως οι πανεξυπνοι Γορτυνιοι δεν ψηφιζουν καν στη Γορτυνια. Στη Γορτυνια μενουν μονο οσοι καταλαβαινουν τον Κουλη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Γιαννοπουλικοι να κάτσουν στη γωνία τους...καταλαβαίνουμε ότι τους πονάει ακόμα ...Αλλά ο λαός μίλησε

  • Θοδωρής Κοντοβαζαινα
    Θοδωρής Κοντοβαζαινα Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια χαρά τα λέει ο Λύτρας!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Λύτρα, έχετε μανία αυτοπροβολής. Σταματήστε επιτέλους να σχολιάζετε ανούσια την καθε ανακοίνωση και καντε τη δουλειά για την οποία σας ψηφησαν (οσοι ήταν αυτοί).

  • Αγαναχτισμένος πολίτης !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αγαναχτισμένος πολίτης !!!!!!!!!!!!!!!!! Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως γίνεται η προηγούμενη δημοτική αρχή να είναι απούσα για εννιά χρόνια και οι μελέτες να υλοποιούνται με έργα ανάπτυξης [ Διάνοιξη δρόμου από Τρόπαια μέχρι λίμνη Λάδωνα ]Αλλά δυστυχώς δεν έχετε το ανάστημα να παραδεχτείτε κάποια σημαντικά έργα που έγιναν από κάποιους αντιπάλους πολιτικά !!Αν εννοείται απουσία από τα καφενεία ,της προηγούμενης αρχής, ναι μπορεί αυτό να ισχύει !!Τι να κάνουμε δεν έχουμε όλοι την ίδια κουλτούρα !!!Η αποχώρηση από ένα συμβούλιο όταν σε προσβάλουν μπορεί να είναι και η καλύτερη στάση !!!Δεν μπορεί να σε φτύνουνε και εσύ να λες ψιχαλίζει !!!!Δυστυχώς από αυτά και αυτά ποτέ η χώρα μας δεν θα πάει μπροστά ,γιατί δεν γίνεται εποικοδομητική κριτική όταν πρέπει και όπου πρέπει !!!!!!!!!!!!

  • Τακης
    Τακης Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο τον Λύτρα φοβάται ο κούλης

  • Μαρία Πετροπούλου
    Μαρία Πετροπούλου Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Θερμά Συγχαρητήρια στον Μιλτιάδη Λύτρα για τις πολύ υπεύθυνες τοποθετήσεις του. Η απλή λογική!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...