Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα "Παραλογγοί - Τριπόταμα" (εικόνες)

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα "Παραλογγοί - Τριπόταμα" (εικόνες)

Εν όψει της ψήφισης του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας βρέθηκε στο έργο του δρόμου Τριπόταμα- Παραλογγοί, ένα έργο που εντάξαμε ως περιφερειακή αρχή, με 2,5 εκ ευρώ και προχωρά πλέον με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Έχουν γίνει έργα διαπλάτυνσης, χαντάκια και συνεχίζονται οι απαραίτητες εργασίες που θα υλοποιηθούν σε μήκος 5 χιλιομέτρων.

Ο κ. Γιαννακούρας αναφέρει: "Απομένει ένα τμήμα ενός χιλιομέτρου και ως παράταξη θα εισηγηθούμε κατά την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος να ενταχθεί ένα ποσό περίπου 100 χιλιάδων ευρώ για να ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο κομμάτι.

Από όποια θέση και αν μας έταξε ο λαός της Πελοποννήσου, εμείς είμαστε δίπλα στους πολίτες και προσπαθούμε να βοηθάμε στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Η δική μου χαρά, παρά τη γκρίνια που υπήρξε κατά την προεκλογική περίοδο για το δρόμο αυτό, είναι μεγάλη γιατί βλέπω ένα έργο μας να προχωρά και νιώθω ικανοποίηση γιατί έχω βάλει και εγώ το δικό μου πετραδάκι για την υλοποίησή του.

Και αυτή είναι η δική μου πληρωμή.. Να βλέπω έργα που εντάξαμε να υλοποιούνται.

Εύχομαι να υπάρχουν καλές καιρικές συνθήκες και το έργο να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην ταλαιπωρούνται άλλο οι κάτοικοι των Παραλογγών και των λοιπών χωριών που εξυπηρετούνται από τον συγκεκριμένο δρόμο."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...