Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Γορτύνιος Βασίλης Κουτρουμάνος εκλέχτηκε πρώτος πρόεδρος της Πανελλήνια Ένωσης Φωτορεπόρτερ!

Ο Γορτύνιος Βασίλης Κουτρουμάνος εκλέχτηκε πρώτος πρόεδρος της Πανελλήνια Ένωσης Φωτορεπόρτερ!

Θριαμβευτική επικράτηση στις εκλογές των φωτορεπόρτερ για τον έμπειρο φωτογράφο των αθλητικών εκδηλώσεων σε παγκόσμια κλίμακα Βασίλη Κουτρουμάνο (με καταγωγή από τη Δήμητρα Γορτυνίας).

Σε ρεπορτάζ του Αντώνη Κατσαρού στη Βραδυνή, διαβάζουμε: "Ο συνάδελφος στηρίχθηκε με συντριπτική πλειοψηφία, σε μία χρονιά που θα δώσει ξανά το παρόν στο ρεπορτάζ τον Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με ευρεία συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία και ήταν οι πρώτες της Π.Ε.Φ.Φ.Ε. Ε. (Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων).

Δεν είναι μόνο το λαμπρό πολυσέλιδο βιογραφικό του Βασίλη Κουτρουμάνου αλλά η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η συνέπεια, το ήθος, το πάθος του για τη δουλειά, τα “μαγικά” κλικ της φωτογραφικής μηχανής του. Μάχιμος στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, τόσο σε πολιτικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο, έχει καλύψει δεκάδες γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που σχηματίσθηκε αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές είναι: Πρόεδρος Κουτρουμάνος Βασίλειος – Α’ Αντιπρόεδρος, Σκούρτης Θωμάς – Β’ Αντιπρόεδρος, Ταμπούρης Αλέξανδρος – Γενικός Γραμματέας Βούτος Ανδρέας – Ταμίας Μπότσης Νεκτάριος – Ειδικός Γραμματέας Ξενάκης Γεώργιος – Μέλος Τσαπατσάρης Βασίλειος – Μέλος Γκάντζιος Βασίλειος – Μέλος Τσίλικα Δήμητρα."

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...