Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με καραβίδες εμπλουτίστηκε η λίμνη Λάδωνα | Θ. Κακούρης: «Η Γορτυνία είναι σαν ένα σκονισμένο μαργαριτάρι που πρέπει να το ξεσκονίσουμε και να το αναδείξουμε»! (vd)

Με καραβίδες εμπλουτίστηκε η λίμνη Λάδωνα | Θ. Κακούρης: «Η Γορτυνία είναι σαν ένα σκονισμένο μαργαριτάρι που πρέπει να το ξεσκονίσουμε και να το αναδείξουμε»! (vd)

Με καραβίδες εμπλουτίστηκε –για πρώτη φορά στα χρονικά- η λίμνη Λάδωνα στη Γορτυνία, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου των Ιχθυοπωλών Αττικής (με καταγωγή από το Βελημάχι) Θεόδωρου Κακούρη.

Οι καραβίδες ήρθαν από τα Ιωάννινα και έπεσαν στη λίμνη Λάδωνα, μετά από άδεια που έλαβε ο κ. Κακούρης από το τμήμα Αλιείας της Περιφέρειας, ενώ όπως τόνισε ο ίδιος το ίδιο θα πράξει μελλοντικά και στον Λούσιο.

«Η περιοχή μας είναι σαν ένα σκονισμένο μαργαριτάρι που πρέπει να το ξεσκονίσουμε και να το αναδείξουμε» είπε ο κ. Κακούρης στο «Καλημέρα Αρκαδία», θέλοντας με αυτή τη φράση να δείξει την αγωνία του για την Γορτυνία.

Επίσης, έκανε ειδική αναφορά στη ΔΕΗ που είναι υποχρεωμένη να δημιουργήσει υποδομές ανάπτυξης στην περιοχή.

Ο Αντιδήμαρχος Γορτυνίας Βασίλειος Παπαγιάννης έδωσε το «παρών» σε αυτή την πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι και ο Δήμος Γορτυνίας θα συμβάλλει, με τις δικές του δυνάμεις, να αναδειχθεί η περιοχή.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του Βασίλη Κουτρουμάνου, που δημοσιεύει το «Καλημέρα Αρκαδία».

1 σχόλιο

  • ανωνυμος
    ανωνυμος Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ο δρομος απο μυγδαλια[γλανιτσια}εχει γινει ασφαλτος μεχρι κυρας γεφυρι μυγδαλιας,εχει μεινει ενα κομματι προς πουρναρια κ δαφνη .θα ολοκληρωθει?επισης στη θεση κυρας γεφυρι ισως χρειαζται μια πλατεια με δενδρα,κιοσκια,φωτα κ ισως κυλικειο για να υπαρχει τουρισμος κ ισως καποιο μουσειο κ να αναδειχθει το παλιο γεφυρι που κατα καιρους φαινεται....ισως χρειαζονται κ πινακιδες σημανσης προορισμου για την περιοχη κυρας γεφυρι μυγδαλια απο τα γυρω χωρια μυδαλια,πουρναρια,βαλτεσινικο,τροπεα,λαγγκαδια,δαφνη,θεοκτιστο....ισως πινακιδες να βοηθουσαν για τημν αναπτυξη της περιοχης κ απο λιγο μακρυτερα σε αποσταση χωρια οπως βυτινα,,βελημαχι,βαχλια ,λεβιδι,κλειτορια,βλαχερνα απο αυτα τα χωρια κ προς αυτα τα χωρια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...