Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Γορτυνία ώρα μηδέν": "Καλούμε τον Περιφερειάρχη να εξετάσει πολύ σοβαρά το θέμα του δρόμου "Τρίπολη-Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία"

"Γορτυνία ώρα μηδέν": "Καλούμε τον Περιφερειάρχη να εξετάσει πολύ σοβαρά το θέμα του δρόμου "Τρίπολη-Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία"

Με αφορμή την υπογραφή του Περιφερειάρχη στη σύμβαση για τον οδοφωτισμό κόμβων στον εθνικό δρόμο Τρίπολης – Πύργου, ο επικεφαλής του κινήματος "Γορτυνία ώρα μηδέν" Άγγελος Κωστόπουλος, αναφέρει: "Καλός ο φωτισμός Κύριε Περιφερειάρχα Παναγιώτης Ε. Νίκας σε ένα κακό οδικό δίκτυο όπως είναι το Τρίπολης - Πύργου,αλλά εδώ μιλάμε για ένα οδικό δίκτυο απαρχαιωμένο και άκρως επικίνδυνο.
Όπως και να 'χει ελπίζουμε αυτή η κίνηση να είναι η πρώτη προσέγγιση στο πρόβλημα που εδώ και τόσα χρόνια η εκάστοτε αρχή ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΑ ΑΔΡΑΝΕΙ.

Κύριε Περιφερειάρχα δεν αξίζει στην Ιστορία αυτού του Τόπου οι Κάτοικοι της περιοχής να βαδίζουν σε μια καλοφωτισμένη επικίνδυνη στροφή,αλλά και ούτε να συστήνονται σαν το Μανωλιό που άλλαξε και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Η συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση είναι μεγάλη ευκαιρία ώστε να αποδείξουμε πως αυτός ο Τόπος δεν έχει μόνο παρελθόν αλλά και ΜΈΛΛΟΝ!

Σας καλούμε λοιπόν να εξετάσετε πολύ σοβαρά το θέμα του δρόμου #Τρίπολη_Βυτίνα_Αρχαία_Ολυμπία και επιτέλους να ολοκληρωθεί.

Το οφείλεται στην Αρκαδία.Το οφείλεται στη Γορτυνία.Το οφείλεται στην Ιστορία.

Κωστόπουλος Άγγελος
Επικεφαλής Κινήματος
Γορτυνία ώρα μηδέν"

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 9.000 ΕΥΡΩ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ 2018 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ; ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ . ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ .ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ .ΑΛΛΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟ'Ι'ΟΥ. Η ΠΑΤΡΙΣ .....ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...