Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύτρας | Οι λόγοι της νέας αποχής του από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Γορτυνίας

Λύτρας | Οι λόγοι της νέας αποχής του από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Γορτυνίας
Με επιστολή του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Γορτυνία Μπορούμε" Μιλτιάδης Λύτρας έκανε γνωστο ότι απέχει από την σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γορτυνίας.

Ο κ. Λύτρας δηλώνει διαμαρτυρόμενος εντόνως για τα εξής:

Απέχω από την δια περιφοράς συνεδρίαση της ΟΕ της 25/8/2020 και καταγγέλω δημόσια την απαράδεκτη επίδοση της Δημοτικής αρχής στα νόμιμα δικαιώματα μου για πλήρη και σαφή ενημέρωση από τις υπηρεσίες του Δήμου. Σας υπενθυμίζω κύριε Δήμαρχε ότι από τις 19/7/2020 έχω καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου τρείς αιτήσεις, που πρωτοκολλήθηκαν με τις οποίες ζήτησα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία:

1.      Για το ύψος των ανείσπρακτων τελών ύδρευσης την 1/9/2019 και σήμερα καθώς και το ύψος των ανείσπρακτων τελών ύδρευσης τις ίδιες περιόδους. Για το πότε θα αποστείλετε στους δημότες τους νέους λογαριασμούς.

2.      Το ύψος και την αναλυτική κατάσταση των έργων που ολοκληρώθηκαν και υπηρεσιών που παρασχέθηκαν από προμηθευτές επί θητείας κ. Γιαννόπουλου και ποια εξ’ αυτών οφείλονται και σήμερα επί θητείας σας στους Προμηθευτές τους

3.      Αναλυτικά στοιχεία για το είδος των δειγματοληπτικών ελέγχων νερού επί θητείας σας και τα αποτελέσματα αυτών. Επίσης αναλυτικά στοιχεία για τα τμήματα αμιαντοσωλήνων στα Δίκτυα Ύδρευσης Γορτυνίας και την πρόθεσή σας για σημαντικά έργα σε αυτόν τον τομέα.

Όχι μόνο δεν έλαβα καμιά επίσημη απάντηση από τις υπηρεσίες σας αλλά σε πρόσφατη δια ζώσης επικοινωνία με την Οικονομική Υπηρεσία και την Τεχνική Υπηρεσία (Τμήμα Ύδρευσης) αντιλήφθηκα ότι καμιά μέριμνα δεν έχετε λάβει για την ικανοποίηση. Για το αίτημα μου ενδεικτικά ο αρμόδιος υπάλληλος στα Λαγκάδια μου είπε με απόλυτη ειλικρίνεια, ίσως φαίνεται ότ εγώ έχω λάβει την μια αιτησή σας αλλά δεν έχω καμιά τέτοια ενημέρωση!!!

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι η ελάσσων αντιπολίτευση του Δήμου Γορτυνίας απαιτεί Σεβασμό και θα εκτελέσει σε όλο της το εύρος τα νόμιμα δικαιώματά σας. Ήδη ενημέρωσα την αποκεντρωμένη διοίκηση για τα γεγονότα αυτά και ευελπιστώ ΑΜΕΣΑ να παραλάβω τα στοιχεία που ζήτησα.

Καταγγέλλω δημόσια τις δυσλειτουργίες του Δήμου Γορτυνίας και θλίβομαι να διαπιστώνω ότι ή επικρατεί ένα μπάχαλο γενικό ή απλά εσείς δεν επιθυμείτε να παραλάβουμε τα στοιχεία που ζητήσαμε.

Διαβεβαιώνω το Γορτυνιακό Λαό πως θα είμαστε διαρκώς παρόντας στα τεράστια προβλήματά του ελέγχοντας με κάθε νόμιμο μέσο την εξουσία.

Κλείνοντας να δηλώσω πως το πρόσφατο πρόβλημα ύδρευσης στα περισσότερα χωριά του Τέως Δήμου Τροπαίων αποκαλύπτει τη γύμνια των επιδόσεων σας και την αναποτελεσματική διοίκησή σας. Η σύμπραξη των Παρατάξεων Κούλη-Αποστολόπουλου στερεί από τον τόπο μας την ουσιαστική ανάπτυξη και κρατά τη Γορτυνία μας αγκυλωμένη σε πρακτικές του παρελθόντος.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ Η ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑ!!!

Δεν είστε Δήμαρχος σε μεσαιωνικό Δήμο ή σε κάποια φεουδαρχία κύριε Κούλη!!! Διοικείται την Ιστορική Γορτυνία μας ή τουλάχιστον έτσι θέλετε να λέτε. 

Παρακαλώ όπως ρτο παρόν κέίμενο επισυναφτεί στα πρακτικά

ΔΡ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Δ. ΛΥΤΡΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

1 σχόλιο

  • gortynios aRkas
    gortynios aRkas Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ε ναι γιατι να παει αφου δεν του απαντησε στην επιστολή. χαχαχα
    καλυτερα να ποσταρει στο facebook σχολια στο βιντεάκια
    Για αυτό αλλωστε τον εκλεξαμε.
    να είναι καλα και το site που μας ενημερωνει για κάθε κινηση του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...