Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Υπογράφτηκε η σύμβαση και ξεκινούν τα έργα για το δρόμο πρόσβασης προς τους πανέμορφους καταρράκτες της Ελαίας!

Γορτυνία | Υπογράφτηκε η σύμβαση και ξεκινούν τα έργα για το δρόμο πρόσβασης προς τους πανέμορφους καταρράκτες της Ελαίας!

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπόγραψε σύμβαση για την αποκατάσταση κατά τμήματα της βατότητας του επαρχιακού δρόμου προς Ελαία Γορτυνίας (προϋπολογισμός 300.000 ευρώ).

Ουσιαστικά πρόκειται για το δρόμο πρόσβασης προς την Ελαία Γορτυνίας (δημοτική ενότητα Τροπαίων), όπου υπάρχει ένα μέρος με πανέμορφους καταρράκτες, οι οποίοι, υπό διαφορετικές συνθήκες, θα μπορούν να αποτελέσουν ένα σοβαρό τουριστικό πόλο για την περιοχή. Όμως, μέχρι σήμερα, ο δρόμος είναι απαράδεκτος, πρόβλημα το οποίο αναμένεται να διορθωθεί με το εν λόγω έργο.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

Με τη μελέτη στην επαρχιακή οδό από Ελαία Γορτυνίας και από το τέλος της υπάρχουσας ασφάλτου και μετά προβλέπεται να γίνουν εργασίες εκσκαφών και επιχωμάτων προς εξομάλυνση του καταστρώματος της οδού, εργασίες κατασκευής υπόβασης μεταβλητού πάχους, εργασίες κατασκευής βάσης οδοστρωσίας πάχους 10 εκ, εργασίες προεπάλειψης και εργασίες κατασκευής ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας πάχους 5 εκ. Σε κατάλληλη θέση και με την υπόδειξη της υπηρεσίας θα κατασκευαστεί φρεάτιο και σωληνωτός οχετός με τοιχείο εξόδου. Σε όλα τα παραπάνω τμήματα θα γίνει καθαρισμός τάφρου, διάνοιξη τάφρου όπου απαιτείται και διαγράμμιση οδοστρώματος. Επίσης σε τμήματα που θα υποδειχθούν από την υπηρεσία θα κατασκευαστεί επενδεδυμένη με σκυρόδεμα τάφρος.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ (150) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης .

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

103748066 307819167045206 1676001764389436574 n 1

1 σχόλιο

  • Ζουγρής Γεώργιος
    Ζουγρής Γεώργιος Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι γίνετε με το έργο που μας είναι απαραίτητο θα μείνει στις υπογραφές ;
    Ας γίνει σας παρακαλώ μια ερώτηση στον κύριο Λαμπροπουλο απο εσάς και να μας ενημερωσετε
    Καλημερα και καλο μηνα kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...