Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κάτοικοι της Αετορράχης διαμαρτυρήθηκαν κλείνοντας το δρόμο επί 2,5 ώρες στο αυτοκίνητο αντιδημάρχου της Γορτυνίας!

Κάτοικοι της Αετορράχης διαμαρτυρήθηκαν κλείνοντας το δρόμο επί 2,5 ώρες στο αυτοκίνητο αντιδημάρχου της Γορτυνίας!

Δυσαρεστημένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού της Αετορράχης Γορτυνίας, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους, κλείνοντας το δρόμο, από τον οποίο περνούσε αντιδήμαρχος Γορτυνίας για να πάει στο Φεστιβάλ Μάνα γη.

Ο Γιάννης Ρέντζιος είπε σο Καλημέρα Αρκαδία: «Τελικά μετά από 2,5 ώρες καθυστέρηση επετράπη στο αυτοκίνητο που μετέφερε την κα.Διαμαντοπούλου να αποχωρήσει από Αετορράχη για την εκδήλωση << Μάνα Γη >>.Ο Παναγιώτης Καλογεράς Πρωτοπόρος, μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο της Αντιδημάρχου και δεν επέτρεπε να κινηθεί! Ο λόγος ήταν και είναι η αδιαφορία του Δήμου σε αποφάσεις που δεν έχουν υλοποιηθεί στο χωριό μας αρκετό καιρό τώρα.

Η κα.Διαμαντοπούλου κάλεσε την Αστυνομία η οποία αφού ήρθε εξέτασε το θέμα και προσπάθησε να δώσει λύση χωρίς φυσικά να δοθεί περαιτέρω συνέχεια! Οσοι είμαστε εκεί παρόντες (αρκετοί ),αποφασίσαμε να απέχουμε από την εκδήλωση << 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ>> στη συμβολή του φαραγγιού της Γκούρας και του ποταμού Τουθόα!»

Οι κάτοικοι ζητούν άνοιγμα δρόμου μέσα στο χωριό που είχε κλείσει κάποιος, το δρόμο Σταυροδρομίου- Αετορράχης που έχει προβλήματα (επικίνδυνο σημείο στην περιοχή Μαυράδες που δεν έγινε κάτι εδώ και πολύ καιρό και άλλα σημεία στον ίδιο δρόμο), λένε ότι δεν έχει γίνει καμία διαγράμμιση και δεν έχει μπει κανένα σήμα πουθενά. Και ότι σε ένα κομμάτι που ασφαλτοστρώθηκε από Αετορράχη προς Κοκινορράχη έχουν αφήσει βαθύ χαντάκι επί της μια πλευράς που αν πέσει μέσα κάποιος, θα πάθει ζημιά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...