Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλο γλέντι στο Παγγορτυνιακό Αντάμωμα! (εικόνες)

Μεγάλο γλέντι στο Παγγορτυνιακό Αντάμωμα! (εικόνες)

Η Παγγορτυνιακή Ένωση διοργάνωσε το 3ο ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ, στο Θέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον. Συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι γνωστοί καλλιτέχνες (σε αλφαβητική σειρά): Αγγελακόπουλος Παναγιώτης, Διαλάνη Σταυρούλα, Θεόφιλος, Διαμαντής Ρουμελιώτης καθώς και οι μουσικοί: Δαλιάνης Γιώργος, Δαλιάνης Χρήστος, Καρατάσος Νίκος, Κουτελιέρης Αντώνης, Νιάρχος Αντρέας και Σταματόπουλος Αλέκος. Θα συμμετέχει και ο πρωτ/ρος π.Χρήστος Κυριακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της προσέλευσης του κοινού προβλήθηκε ντοκιμαντέρ για τη Γορτυνία, του σκηνοθέτη Σωτήρη Λαμπρόπουλου, ενώ έγινε και σύντομη ομιλία του διδάκτορα Κοινωνιολογίας της Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημ. Σταθακόπουλου, με θέμα: «Άλωση της Τριπολιτσάς – Συμβολή των Γορτυνίων Αγωνιστών».

Στη συνέχεια χόρεψαν τα χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων Αρκάδων Ιλίου και Πελοποννησίων Καταματερού, ενώ ακολούθησε ελεύθερο μουσικό –χορευτικό πρόγραμμα για το κοινό.

Η εκδήλωση για άλλη μια φορά υποστηρίχθηκε υλικοτεχνικά από τον Δήμο Ιλίου, ο οποίος διθεσε και το χώρο, χάρις στον συμπατριώτη μας Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο.

Φωτογραφίες δείτε ΕΔΩ!

Οι φωτογραφίες είναι του Γορτύνιου φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου, τον οποίο ευχαριστούμε!

Οι ιστοσελίδες του Β. Κουτρουμάνου είναι:

www.cpnpress.gr www.cpn.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...