Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Μαζεύουν χρήματα για α αγοραστεί νέο ασθενοφόρο για τα Τρόπαια!

Γορτυνία | Μαζεύουν χρήματα για α αγοραστεί νέο ασθενοφόρο για τα Τρόπαια!
Σε ανάρτησή του, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Βεργέτης αναφέρει για το πρόβλημα με το ασθενόφόρο στα Τρόπαια ... "Για το πρόβλημα με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Επειδή δεν βλέπω προκοπή από άνωθεν για το ασθενοφόρο στα Τρόπαια... Κάνω την αρχή και προσφέρω 1000 ευρώ μήπως μπορέσουμε και αγοράσουμε ένα καινούργιο.Δεν μου περισσεύουν αυτά τα χρήματα αλλά δεν νοείται εν έτει 2022 να μην υπάρχει ένα σύγχρονο ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Τροπαίων που εξυπηρετεί ένα σωρό χωριά της Γορτυνίας!!!"

Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας και πρώην δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παπαχρόνης, τονίζει ... "Δημήτρη Βεργετη μπράβο  σου ρε τσιολια! Και 1000€ απο μένα γιατί ξέρω λογω της δουλειάς μου τι συμαινει η απόσταση για τους ηλικιωμένους στην Γορτυνια!

Η υγεια δεν "μπαίνει" στο συνεργειο"
 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να ολοκληρωθεί η αγορά ασθενοφόρου θα πρέπει πρώτον να συγκεντρωθουν καμιά 30.000 χιλιάδες ευρώ -το λιγότερο- δεύτερον να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες γραφιοκρατικες διαδικασίες δηλαδή κάνα χρόνο στην καλύτερη περίπτωση να δοθούν οι σχετικές άδειες.... αν δοθούν ποτέ..... θα έχουμε φτάσει ήδη στις εκλογές (Δημήτρη Βεργετη) οι ψαλταδες δεν θα είναι σίγουρα δημαρχαιοι αφού κανανανε το απόλυτο τίποτα ασθενοφόρο θα εξακολουθεί να μην υπάρχει και θα συνεχίζεται η κατρακύλα αν συνεχίζουμε να ψηφίζουμε άσχετους που νομίζουν ότι με τη δημιουργία εντυπώσεων κάθε είδους θα μας πείσουν ότι μπορούν να διοικησουν το δήμο εεεελλλεοοοςςςς!!!!!! Πάντως μακάρι σύντομα το κέντρο υγείας τροπαιων να αποκτήσει και ασθενοφόρο και οδηγό και γιατρούς γιατί είναι κρίμα εν έτη 2022 Έλληνες πολίτες να βασίζονται μόνο....... στη βοήθεια του μεγαλοδυναμου η υγεία "δεν μπαίνει στο συνεργείο " αλλά μη γινεται και "προεκλογικό παιχνιδι" καλό θα ήταν να το δείτε λίγο πιο σοβαρά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΔΕΞΙΕ ΨΑΛΤΗ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.

    ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΜΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ.

    ΟΜΩΣ ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΤΑΙΝΕ. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ..... ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...