Menu
RSS
Τρίτη, 29/11/2022
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Παναγιωτακόπουλος: "Ο Δήμαρχος Γορτυνίας δεν έφταιξε ούτε μία δημοτική τουαλέτα στην τουριστική Βυτίνα. Δυσφημιζόμαστε μέχρι το εξωτερικό"!

Παναγιωτακόπουλος: "Ο Δήμαρχος Γορτυνίας δεν έφταιξε ούτε μία δημοτική τουαλέτα στην τουριστική Βυτίνα. Δυσφημιζόμαστε μέχρι το εξωτερικό"!
Με κείμενο που ανάρτησε στα social media, ο Αξιωματικός εν αποστρατεία της Πυροσβεστικής κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, εκ Βυτίνας, αναφέρει ...

"ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΨΕΥΔΗ ΔΉΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ Τ Ο Υ Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Η ΒΥΤΊΝΑ.

Ένα ακόμη κείμενο μου , κατ εξαίρεση και ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής μου από τα ΜΚΔ.
Έχει να κάνει με τη γνωστή τοις πάσι ...κυρια ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ - ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, αλλά και ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ.
Και πρόκειται για τον Δήμαρχο Γορτυνίας.
Ο εν λόγω στα τρία χρόνια της θητείας του αγνόησε εντελώς και αθετησε την αρχική ΥΠΌΣΧΕΣΗ του στον γράφοντα και υποτιθέμενο φίλο του όπως δήλωνε, ο οποίος του είχε σταθεί, στηρίξει και υποστηρίξει σε δύσκολες καταστάσεις, εκτός της προεκλογικής του προσπάθειας,στο έπακρον,για θέματα ασφαλείας, υγιεινής και εύρυθμης διαβίωσης των κατοίκων της τουριστικής ΒΥΤΙΝΑΣ Αρκαδίας.
Δυστυχώς δε σκέφθηκε ούτε τους υπερήλικες για τη κατασκευή ενός απλού και ανεξοδου στεγάστρου με δύο τουλάχιστον μικρα καθίσματα στη στάση λεωφορείων, προκειμένου να προστατεύονται από βροχή τους χειμερινούς μήνες και από τον ήλιο τους καλοκαιρινούς, αναμένοντας το λεωφορείο τους.
Δε μεριμνήσε ούτε για τη κατασκευή δημοτικης τουαλέτας, αναγκαιοτατης σε ένα τόσο τουριστικό μέρος με αποτέλεσμα να εξακολουθούμε να δυσφημιζομαστε ακόμη και στο εξωτερικό, αλλά και να κινδυνεύουμε με διάφορες ασθένειες.
Δε μεριμνησε για την στοιχειώδη έστω καθαριότητα σε αυτό το τουριστικό ΤΌΠΟ που επανειλημενως ακόμη και η Διεύθυνση Υγείας Αρκαδίας έχει κατά καιρούς υποδείξει και επιληφθεί.
Δε μεριμνησε για την αποσυμφόρηση των ΙΧ οχημάτων από το κέντρο της κωμόπολης,τουλάχιστον 2 ή 3 μέρες την εβδομάδα όπου και η επισκεψιμοτητα πάρα πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι πολίτες που κινούνται πεζοί.
Δε μεριμνησε για τη τοποθέτηση πινακίδων ΣΤΟΠ σε επικίνδυνα σημεία, παρα τη συμφωνη γνώμη και της Περιφερειακης Αστυνομικης Διεύθυνσης Πελοποννήσου!
Για την καθαρότητα του πόσιμου νερού...
Για τη τήρηση της νομοθεσίας περι αδέσποτων τετραποδων.
Αλλά και για άλλα ακόμη.
Και αν όλες αυτές οι παραλείψεις και αθέτηση του λόγου από τον παραπάνω που μάλιστα είναι και ιεροψαλτης, και πολύ θρησκευομενος, χαρακτηρίζονται σαν διαρκείς, ε τότε..
Μοναδική εξαίρεση ο Αντιδήμαρχος κ. ΔΗΜΑΚΟΣ Σταύρος, και ο πρόεδρος ΤΣ μετά των μελών του κ. ΚΑΤΣΟΥΛΙΑΣ Φώτης.
Για μια ακόμη φορά λοιπόν απογοήτευση και θυμός.
Ας προσέξουν οι στις επερχόμενες εκλογές εκλογείς αν θέλουν προκοπή και ασφάλεια στο τόπο."

3 σχόλια

 • Γιώργος Παναγιωτακοπουλος
  Γιώργος Παναγιωτακοπουλος Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

  Ζητω συγνώμη για το εκ παραδρομής λάθος μου οσον αφορά το χαρακτηρισμό της Βυτίνας ως κωμόπολης. Και βέβαια είναι χωριό, γιατί όπως ξέρουμε όλοι μας, κωμοπολη είναι από 3000 κατοίκους και πάνω. Όσο για το νερό, ενοω τους σωλήνες, αγωγούς και δεξαμενή. Αυτά. Και σας ευχαριστώ πολύ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

  19:19 όπως και να πεις είναι τουριστική περιοχή μπορεί να μην είναι κωμόπολη της καθημερινές αλλά τα ΣΚ γίνεται πόλη από τον όγκο τουριστών.
  Την δική του του χ@στρα την έχει χρυσή έχει τώρα το καταλάβατε!!!
  Χαχαχα!!!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

  Κωμόπολη η Βυτίνα των 450 κατοίκων ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...