Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπακωνσταντίνου: "Έχει υλοποιηθεί το 80% του προγράμματος στον Δήμο Γορτυνίας" - Βεργέτης: "Περιμένουμε να επιβεβαιωθεί στον απολογισμό που εκκρεμεί"

Παπακωνσταντίνου: "Έχει υλοποιηθεί το 80% του προγράμματος στον Δήμο Γορτυνίας" - Βεργέτης: "Περιμένουμε να επιβεβαιωθεί στον απολογισμό που εκκρεμεί"
"Το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής της Γορτυνίας έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα στο 80%". Αυτό αναφέρει σε σχόλιό του το μέλος της ΔΗΚΕΓ και συνεργάτης του Δημάρχου, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Αντιδρώντας, σε αυτή την επισήμανση, ο Δημήτρης Βεργέτης, ο οποίος ζει στη Γορτυνία και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή, αναφέρει: "Ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Γορτυνίας: Το πρόγραμμα μας έχει υλοποιηθεί στο 80%!!! Εξαιρετική είδηση!!! Απλά περιμένουμε να επιβεβαιωθεί στον απολογισμό που εκκρεμεί να κάνει κάθε χρόνο ο δήμαρχος(που δεν έχει κάνει ποτέ) στο δημοτικό συμβούλιο και στους δημότες της Γορτυνίας!!!"

 
 

4 σχόλια

  • Νισάφι πια
    Νισάφι πια Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    13:48 Βρε αρχιντουγάνι δεν κοιτάς τα χάλια σου καλύτερα, που του λες κιόλας του άλλου ότι δεν απευθύνεται σε αγράμματους; Όχι μόνο σε αγράμματους απευθύνεται αν κρίνουμε από το σχόλιο που έγραψες, αλλά και σε στιλιάρια. Σχολείο δεν έβγαλες βρε ξύλο απελέκητο; Τι είσαστε ρε μερικοί; Επαφή με το περιβάλλον σας έχετε καθόλου;

  • ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ
    ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Παπακωνσταντινου δεν απευθυνεσαι σε αγραμματους. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΟΥΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤ ΕΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ . ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΙΓΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΥΣΤΙΡΙΟ. ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΗΚΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΚΕΓ. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;

  • Δημότης Γορτυνίας
    Δημότης Γορτυνίας Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον απολογισμό τον γνωρίζουν οι πολίτες που είναι κάθε μέρα δίπλα τους !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Απολογισμό δεν έκανε ποτέ. Ούτε τότε που ήταν δήμαρχος Λαγκαδίων,

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...