Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα από το Μπουλιάρι Γορτυνίας

Νέα από το Μπουλιάρι Γορτυνίας

Αλλαγή σκυτάλης στον Σύλλογο Απανταχού Μπουλιαριτών. Μετά από 25 χρόνια στην Προεδρία του Συλλόγου ο δάσκαλος Μπαλάσης Νικόλαος, υπέβαλε την παραίτησή του, μαζί με όλο το Δ.Σ.  για να γίνει ανανέωση του Συλλόγου, να περάσει ο Σύλλογος στη «νέα γενιά».

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Μπαλάσης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, τους συγχωριανούς και όλους τους φίλους του χωριού και του Συλλόγου, που βοήθησας το Σύλλογο, με οποιονδήποτε τρόπο.  Τόνισε τα πολλά έργα που έγιναν στο χωριό μας χωρίς καμία κρατική ή δημοτική βοήθεια, με αποκορύφωμα τα έργα στο χώρο της Εκκλησίας (αίθουσα 120τμ, αποθήκη, διαμόρφωση χώρου, πλακόστρωση, τουαλέτα, τριφασικό ρεύμα, τέντα 230τμ κλπ). Ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» στο νέο Δ.Σ. και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα τους κι αυτός και όλο το προηγούμενο Δ.Σ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Τσίρμπας Χ. Μιχάλης

Αντιπρόεδρος: Τσίρμπας Αγγ. Γεώργιος

Γ. Γραμματέας: Παπαγεωργίου Γ. Κων/νος

Ταμίας: Γκουσιάκη Β. Φωτεινή

Ειδ. Γραμματέας: Χριστοδουλόπουλος Ι. Ιωάννης

Οργ. Γραμματέας: Μπαλάσης Π. Δημήτριος

Αν. Ταμίας: Γκουσιάκη Β. Παναγιώτα.

Η νέα Ελεγκτική Επιτροπή  έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γαλανόπουλος Άρης

Γραμματέας: Ψαρρά Μαρία

Μέλος: Κογιώνης Δημοσθένης.

   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια για όλα αυτά που πρόσφεραν στο χωριό μας και το ανέδειξαν μέσα από τα πανηγύρια και τις εκδηλώσεις που κατά κοινή ομολογία  ήταν άψογα. Τέλος ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Πρόεδρο  Νικόλαο Κ. Μπαλάση  που κράτησε το Σύλλογό μας όρθιο σε δύσκολες εποχές κρίσης και covid.  Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το Σύλλογό μας όρθιο με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί είναι το χωριό των πατεράδων μας, των μανάδων μας και των παππούδων μας. Σε ό,τι και αν κάνουμε θέλουμε τη συμμετοχή σας γιατί μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε… Η ομάδα του Συλλόγου…Ευχαριστούμε.

Από το ΔΣ του Συλλόγου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...