Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δείτε ζωντανή εικόνα από το ψηλότερο κατοικήσιμο χωριό της Αρκαδίας!

Δείτε ζωντανή εικόνα από το ψηλότερο κατοικήσιμο χωριό της Αρκαδίας!

Εγκαταστάθηκε νέα μετεωρολογική webcam του metar.gr στα Μαγούλιανα Αρκαδίας.

Με ραγδαίους ρυθμούς αναπτύσσεται το δίκτυο μετεωρολογικών διαδικτυακών καμερών (webcams) του metar.gr στην Δυτική Πελοπόννησο υπεύθυνος του οποίου είναι ο Θοδωρής Κονδύλης. 

Από τα 1.365 μέτρα υψόμετρο μεταδίδει ζωντανή εικόνα η νέα διαδικτυακή κάμερα που εγκαταστάθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Ιανουαρίου 2014 στα Μαγούλιανα. Τα Μαγούλιανα είναι οικισμός της Αρκαδίας και αποτελεί το ψηλότερο κατοικήσιμο χωριό της Πελοποννήσου (1.365 μ). Ανήκει στο Δήμο Γορτυνίας της Δημοτικής Ενότητας Βυτίνας και έχει 256 κατοίκους (2001) . 

H webcam έχει αποκλειστικό σκοπό και στόχο την μετεωρολογική παρατήρηση, δίνοντας εικόνα των εκάστοτε κλιματικών συνθηκών, βοηθώντας έτσι τις αντίστοιχες δημόσιες ή ιδιωτικές υπηρεσίες στις μετεωρολογικές τους προβλέψεις. Επίσης, είναι και ένας άριστος τρόπος τουριστικής ανάδειξης και προώθησης της περιοχής. Για το λόγο αυτό είναι σταθερής λήψης και δεν αλλάζει πλάνο. 
O Θοδωρής Κονδύλης ευχαριστεί θερμά τους Μαγουλιανίτες Αλέξη Κολόσακα και Άγγελο Αλεξόπουλο, για την παραχώρηση χώρου και Η/Υ για την μετάδοση της εικόνας, καθώς και για την εγκατάσταση της webcam. 
Η κάμερα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο στο διαδίκτυο με 20 δευτερόλεπτα βήμα. Μπορείτε να τις παρακολουθείτε στις διεύθυνση: http://www.metar.gr/camera/magouliana

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...