Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οργή στα Λαγκάδια – Δεν ξέρουν τι νερό πίνουν και έχουν μείνει χωρίς γιατρό!

Οργή στα Λαγκάδια – Δεν ξέρουν τι νερό πίνουν και έχουν μείνει χωρίς γιατρό!

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 η συγκέντρωση της επιτροπής κατοίκων των Λαγκαδίων, (στο cafe Πελασγός στα Λαγκάδια) με βασικό θέμα το Πόσιμο νερό. Έχοντας σαν ενημέρωση το έγγραφο της υγειονομικής υπηρεσίας της περιφέρειας Πελ/σου που αναφέρει την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού του Δ.Δ.Λαγκαδιων,με μεγάλη σαφήνεια.

Επίσης, χωρίς να γίνει κάποια παρέμβαση από τον Δήμο Γορτυνίας, να κυκλοφορεί, έπειτα από μια εβδομάδα, μια έγγραφη ανάλυση μικροβιολογικών αποτελεσμάτων του νερού που υδροδοτούνται τα Λαγκάδια, από την ΔΕΥΑΤ Τρίπολης. Η ΔΕΥΑΤ έχει σαν συμπέρασμα την καταλληλότητα του νερού!!!

$1·         Είναι τελικά το νερό που πίνουν οι Λαγκαδινοι κατάλληλο, ναι ή όχι;

$1·         Ποιος θα δώσει υπεύθυνη απάντηση στους απροστάτευτους και ανημέρωτους πολίτες;

$1·         Ποιος θα ενδιαφερθεί για το τόσο σοβαρότατο  θέμα που αφορά το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, όπως είναι η υγεία;

Ο προβληματισμός και η αγωνία των ομιλητών που έλαβαν μέρος στην συγκέντρωση ήταν ζωντανός και πολύ εποικοδομητικός. Κατέληξαν ομόφωνα στα εξής συμπεράσματα:

$1·         Εκφράζουν την οργή και την αγανάκτηση τους για την ανεύθυνη στάση και αδιαφορία της δημοτικής αρχής στο τόσο σοβαρό θέμα της υδροδότησης των πολιτών

$1·         Καταθέτουν την οργή τους για την απύθμενη και προκλητική αδιαφορία των μελών του τοπικού συμβούλιου Λαγκαδιών στην δικαιολογημένη αγωνία των κατοίκων!

$1·         Θα ζητήσουν μόνοι τους, την επαναληπτική εργαστηριακή εξέταση του πόσιμου νερού των Λαγκαδιών από την ίδια υπηρεσία υγείας.

$1·         Να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες με τα αληθινά, επιστημονικά αποτελέσματα των αναλύσεων του νερού για να μην έχουμε καμία απώλεια ανθρώπινης ζωής...

$1·         Τέλος θα αγωνισθούν για να τοποθετηθεί γιατρός στο αγροτικό ιατρείο Λαγκαδιων, αφού το ιατρείο, δυστυχώς, δεν διαθέτει γιατρό!!!


Ζητούμε την άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του κράτους για την διαφύλαξη της υγείας των πολιτών.

Λαγκάδια, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Παναγιώτης Β. Χουντής

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...