Δήμος Γορτυνίας | Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και για την Τετάρτη (16-07-2025)

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στη Γορτυνία και για τη Τετάρτη (16-07-2025) σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr).
Απαγορεύεται προληπτικά η διέλευση, παραμονή και κυκλοφορία προσώπων και οχημάτων στα δασικά οικοσυστήματα υψηλής προστασίας που βρίσκονται σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας για την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση και λοιπές ευπαθείς περιοχές.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199 και στα τηλέφωνα:
6977615011 Ευστάθιος Κούλης, Δήμαρχος Γορτυνίας
6936947007 Δημήτριος Καζάς, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Γορτυνίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση civilprotection.gov.gr.
Εκ του Δήμου Γορτυνίας
Tags:
Κίνδυνος πυρκαγιάς,Σχετικά Άρθρα
- Γιαννακούρας: "Τι έχετε κάνει έξι χρόνια για το δρόμο στα Τσιτάλια;" - Μανδρώνης: "Έχει ζητηθεί η σύνταξη συνολικής μελέτης"
- Φωτιά στο Τζίβα - Έγκαιρη επέμβαση Πυροσβεστικής και Δήμου Τρίπολης
- Τρεις ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Αετός Δάρα!
- Έγινε το "μπαμ" | Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Issiaga Sylla στον Αστέρα Τρίπολης AKTOR!
- Εκδηλώσεις μνήμης για την 81η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας