Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Δευτέρα (4-8-2025) στη Γορτυνία
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στη Γορτυνία και για την Δευτέρα (04-08-2025) σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr).
Υπενθυμίζεται ότι ισχύουν απαγορεύσεις, όπως η καύση και η χρήση πυρός σε υπολείμματα καλλιεργειών, του καπνίσματος σε κυψέλες μελισσών, η εκτέλεση θερμών εργασιών (συγκόλληση, τροχός κοπής κά), η χρήση υπαίθριων ψησταριών και μεταξύ άλλων η απαγόρευση χρήσης ειδών πυροτεχνίας.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199 και στα τηλέφωνα:
6977615011 Ευστάθιος Κούλης, Δήμαρχος Γορτυνίας
6936947007 Δημήτριος Καζάς, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Γορτυνίας.
Εκ του Δήμου Γορτυνίας
Tags:
Κίνδυνος πυρκαγιάς,Σχετικά Άρθρα
- Δοξολογία για την επέτειο του ΟΧΙ στο Ναό Τιμίου Προδρόμου Λεβιδίου (εικόνες)
- Το Θεόκτιστο Γορτυνίας κρατά ζωντανή την παρακαταθήκη της 28ης Οκτωβρίου (εικόνες)
- Με λαμπρότητα τιμήθηκε η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 σε Τρίπολη και Λεωνίδιο (εικόνες)
- Μαθητές παρέλασαν μετά από 53 χρόνια στη Ζάτουνα Γορτυνίας! (vd)
- Παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία Άρεως για την 28η Οκτωβρίου (vd)






