Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Γορτυνία Νέα Εποχή» - Αποσύρθηκε ο Παρασκευόπουλος, νέος επικεφαλής ο Ανδρέας Κολοβός!

«Γορτυνία Νέα Εποχή» - Αποσύρθηκε ο Παρασκευόπουλος, νέος επικεφαλής ο Ανδρέας Κολοβός!

«Τέλος εποχής» και αρχή μίας νέας για τη δημοτική παράταξη «Γορτυνία Νέα Εποχή»! Στη συνάντηση μελών της παράταξης που έγινε την Κυριακή –όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία» - ανακοινώθηκε ότι δεν θα διεκδικήσει ξανά τη Δημαρχία Γορτυνίας ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος και διάδοχος του εκλέχτηκε ομόφωνα ο οδοντίατρος Ανδρέας Κολοβός.

Αναλυτικότερα, ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος (που ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας το 2010) ανακοίνωσε ο ίδιος ότι δεν θα είναι πάλι υποψήφιος, τονίζοντας ότι «ένα “όχι” είναι κάποιες φορές πιο δημιουργικό και πιο γόνιμο από ένα “ναι”». Στη συνέχεια, πρότεινε τον Ανδρέα Κολοβό για νέο επικεφαλής της παράταξης. Ο Ανδρέας Κολοβός δέχτηκε αυτή την πρόταση και στη συνέχεια οι περίπου 50 παρευρισκόμενοι τον εξέλεξαν ομόφωνα νέο αρχηγό.

Ο Ανδρέας Κολοβός ανήκει ιδεολογία στο χώρο της αριστεράς, είναι από τη Βάχλια, παλιός Κοινοτάρχης της περιοχής και οδοντίατρος στο επάγγελμα.

Παράλληλα, εκλέχτηκε μια 11μελης επιτροπή η οποία θα ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα κι άλλες αυτοδιοικητικές και πολιτικές ομάδες, προκειμένου να υπάρξει διευρνση της προσπάθειας που θα κάνει η «Γορτυνία Νέα Εποχή».

Στην παρούσα φάση, το δεδομένο είναι ότι η παράταξη οδηγείται αυτόνομα στις εκλογές με επικεφαλής τον Ανδρέα Κολοβό.

2 σχόλια

  • Γιώργος Αναστόπουλος
    Γιώργος Αναστόπουλος Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που θαυμάζω, κυρίως γιατί δεν μπορώ κι εγώ να το εφαρμόσω, είναι το θάρρος της γνώμης των ανωνύμων σχολιαστών.Επίσης, γιατί δε έχω, εμφανώς τουλάχιστον, πλούσιο υβριστικό λεξιλόγιο.Το μόνο που δε ζηλεύω, είναι η παντελής έλλειψη προτάσεων των φίλων που κατακρίνουν και επικρίνουν χωρίς να αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη και κανένα ρίσκο.Ωραία τα ανώνυμα λογοπαίγνια, αλλά καλύτερος ο φανερός αγώνας για τις ιδέες και τις απόψεις .Με χαρά περιμένω αντίλογο.Επώνυμα όμωςΓιώργος Αναστόπουλοςanastoyorgos@gmail.comanastoyorgos@

  • Guest
    Guest Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...