Εικόνες ντροπής στις πρώην κατασκηνώσεις Βυτίνας | Διατεθειμένη να βρεθεί λύση δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Στη συνέντευξη που έδωσε στη δημοτική ραδιοφωνία, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης ρωτήθηκε για την πολύ άσχημη εικόνα και τον σκουπιδότοπο ουσιαστικά, που αποτελεί ο χώρος των πρώην κατασκηνώσεων στη Βυτίνα.
Σύμφωνα με τον κ. Μανδρώνη, ο συγκεκριμένος χώρος δεν ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Πρόσθεσε ότι αν κάποια στιγμή ο συγκεκριμένος χώρος έρθει στα χέρια του Δήμου Γορτυνίας, η Περιφέρεια είναι εδώ με διάθεση για συνεργασία προκειμένου να βρεθεί μια λύση.
Σχετικά Άρθρα
- Η συγκέντρωση για τα Τέμπη στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)
- "Όχι στο 13ωρο και τα ευέλικτα ωράρια" | Θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη!
- Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ | Μειώνονται για όλους οι φορολογικοί συντελεστές, το 2027 καταργείται η Προσωπική Διαφορά για τους συνταξιούχους
- Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στο μεγάλο συλλαλητήριο της ΔΕΘ! (εικόνες)
- Στην παρέλαση της Άλωσης θα συμμετέχει ο Αναβιωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαδίας «Η Τριπολιτσά»