Γορτυνία | Καθαρισμός και σηματοδότηση στο Μονοπάτι του Πάνα (Pan Trail)
Η Εταιρεία Ιστορικής και Πολιτισμικής Δράσης Μουσείου "Στρ. Δημ. Πλαπούτας και Αγωνιστές" έχει αναλάβει τον καθαρισμό και σηματοδότηση του Μονοπατιού του Πάνα (Pan Trail) το οποίο εντάσσεται στο δίκτυο μονοπατιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το Μονοπάτι του Πάνα (Pan Trail) ξεκινά από την Στεμνίτσα, ακολουθεί τη διαδρομή Ζάτουνα, Βλόγγος, Αράχωβα, Ράφτης, Παλούμπα, Παρνασσός, Λουτρά Ηραίας, Άγιος Ιωάννης, Λώτι, Πυρί, Καπελίτσα, Τριποταμιά, ως τα σύνορα της Ηλείας απ' όπου θα συνεχίσει η γειτονική μας Ολυμπία.
Μέλη του Δ.Σ., απλά μέλη της εταιρείας, καθώς και εθελοντές, εργάζονται εντατικά για το σκοπό αυτό με την γενική φροντίδα έως πρόσφατα της πρ. Προέδρου Γεωργίας Δημοπούλου και τώρα με της αντιπροέδρου Έλενας Δημητρακοπούλου, έχοντας την υποστήριξη του Γιάννη Λαγού, προέδρου της Κοινσεπ Menalon Trail. Οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει από την άνοιξη βρίσκονται σε εξέλιξη και βαίνουν προς ολοκλήρωση. Στο επισυναπτόμενο φωτογραφικό υλικό αποτυπώνονται μόνο λίγες στιγμές της προσπάθειας.
Προτρέπουμε τους φίλους και πατριώτες να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην Κοπή της Πίτας μας, 18 Ιανουαρίου 2026, ώρα 11.15 π.μ. στα γραφεία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, Τζωρτζ 9, Πλ. Κάνιγγος,1ος όροφος, όπου θα αναφερθούμε στο θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες.
Η πρόεδρος Ελένη Θανοπούλου
Η Γραμματέας Μαρίνα Διαμαντοπούλου
Tags:
Γορτυνία, Pan Trail, Εταιρεία Ιστορικής και Πολιτισμικής Δράσης Μουσείου Στρατηγού Δ Πλαπούτα,Σχετικά Άρθρα
- «Μακάρι να ήταν δικός μας» | Η ατάκα Δένδια για Κωνσταντινόπουλο που προκάλεσε αίσθηση
- Τρίπολη | Αφιέρωμα στο Σύγχρονο Λαϊκό Τραγούδι
- Τρίπολη | Κοπή πίτας στην ενορία του Αγίου Τρύφωνα
- Θετικοί οι αγρότες στη νέα πρόσκληση για διάλογο με τον Πρωθυπουργό
- Αγροτικά μπλόκα και κλειστοί δρόμοι | Όλες οι εξελίξεις (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)!






