Η Παγγορτυνιακή ζητά άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών - "Αδράνεια και αδιαφορία για την Εθνική Οδό Τρίπολης - Πύργου"
Στο πλαίσιο των θεσμικών παρεμβάσεων που διαχρονικά πραγματοποιεί η Παγγορτυνιακή Ένωση και με αφορμή τη διαπιστωμένη αδράνεια και αδιαφορία της Κεντρικής Διοίκησης αναφορικά με την ουσιαστική χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Τρίπολης – Πύργου, το Δ.Σ. της Ένωσης υπέβαλε επίσημο αίτημα άμεσης συνάντησης με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρίστο Δήμα.
Σκοπός της συνάντησης είναι να υπάρξει σαφής ενημέρωση από το Υπουργείο σχετικά με το εάν και το πότε προτίθεται να προχωρήσει στις απαιτούμενες χρηματοδοτήσεις που έχουν ζητηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και το Δήμο Γορτυνίας στα πλαίσια της «έκτακτης ανάγκης», προκειμένου να δρομολογηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της ασφαλούς κυκλοφορίας στην περιοχή.
Σχετικά Άρθρα
- Η "Ενωμένη Ρωμηοσύνη" οργανώνει μονοήμερη πνευματική εξόρμηση σε ιερά προσκυνήματα της Αττικής
- Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών για το βανδαλισμό της προτομής Πλουμπίδη: "Πρωτοφανές περιστατικό για το χωριό μας, έχει την καταδίκη όλων μας"
- Μαθητές από τη Μεγαλόπολη και την Τρίπολη γιόρτασαν την Ημέρα της Ευρώπης (εικόνες)
- Μάκαρης - Φαράντος | "SOS για τα Λαγκάδια: Η Αρκαδία δεν μπορεί να περιμένει άλλο!"
- Στην Αρκαδία ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Ανδριανός – Αυτοψία με Λαμπρόπουλο για τις ζημιές από τον παγετό






