Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποψηφία ευρωβουλευτής της ΝΔ η εκπαιδευτικός Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου με καταγωγή από την Κοντοβάζαινα!

Υποψηφία ευρωβουλευτής της ΝΔ η εκπαιδευτικός Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου με καταγωγή από την Κοντοβάζαινα!
Με … ρίζες Γορτυνιακές η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου λέει ότι είναι μεγάλη τιμή για την ίδια να δώσει αυτή τη μάχη, υπογραμμίζοντας ότι «η Ευρώπη είναι ζήτημα αρχών για τη Ν.Δ, είναι ο τρόπος που βλέπουμε τη χώρα μας και τη θέση της στον κόσμο.
Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που οραματίστηκε και πέτυχε την ένταξη μας.
Μέχρι τον Αντώνη Σαμαρά που πάλεψε για να είμαστε στη σωστή πλευρά τώρα που κρίνονται όλα.
Σήμερα, μετά από μεγάλες υπερβάσεις, είμαστε πολύ κοντά στην εθνική δικαίωση. Είμαστε λίγα βήματα για να κερδίσει η Ελλάδα.»
Με επιστολή της προς τους συναδέλφους της, εκπαιδευτικούς, αναφέρει ότι «στο Ευρωκοινοβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου, ο ρόλος των βουλευτών με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού θα είναι σημαντικός, αφού θα πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες για προσέγγιση των εκπαιδευτικών συστημάτων των κρατών-μελών με σκοπό «περισσότερη Ευρώπη». Η απόφαση του Πρωθυπουργού να εκπροσωπηθεί ο κλάδος μας στις ευρωεκλογές σηματοδοτεί την σημασία που αποδίδει η χώρα μας σε αυτές τις πρωτοβουλίες.
Ως εκπαιδευτικός, που έχω τη μεγάλη τιμή να συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ, ζητώ την στήριξη σας με την υπόσχεση να εργαστώ σκληρά για να αποκτήσει ξανά ο ρόλος του δασκάλου την αναγνώριση και το κύρος που του αξίζει, για την συμβολή του σε μια Ευρώπη χωρίς διακρίσεις και σε μια Ελλάδα της προόδου.»
Παρακάτω, «κατεβάστε» και διαβάστε το βιογραφικό της!

1 σχόλιο

  • ΜΑΝΔΑΜ
    ΜΑΝΔΑΜ Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ΡΕ ΣΤΙΛΙΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ Η ΚΟΠΕΛΑ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...