Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Κοντοβάζαινας - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Κοντοβάζαινας - Αποκλειστικές φωτογραφίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην είσοδο του χωριού Κοντοβάζαινα στη Γορτυνία, όταν ένα φορτηγό αυτοκίνητο στην τελευταία στροφή, λίγο πριν μπει στο χωριό, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε μάντρα ενός σπιτιού.
Στο φορτηγό επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία μετέφεραν προϊόντα από την Τρίπολη στην Κοντοβάζαινα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Μετά την επικοινωνία που είχε το kalimera-arkadia.gr από την αστυνομική διεύθυνση, μας είπαν ότι δεν ενημερώθηκε η αστυνομία όταν έγινε το συμβάν, αλλά ο πρόεδρος του χωριού Βασίλης Γούβης, ειδοποίησε αμέσως το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν οδηγός και συνοδηγός στο κέντρο Υγείας Τροπαίων.
Στο κέντρο Υγείας πήγε η αστυνομία, για να καταγράψει το συμβάν.
Πάντως πρόκειται για έναν επικίνδυνο δρόμο (αυτός που συνδέει την Κοντοβάζαινα με το Παός), για τον οποίο πολλές αναφορές έχουν γίνει μέσα από το site, καθώς έχει πολλές και απότομες στροφές και ειδικά από τον Άγιο Πέτρο μέχρι την Κοντοβάζαινα, όταν ένα αυτοκίνητο κατεβαίνει λόγω της απότομης κατηφόρας, η επικινδυνότητα είναι μεγαλύτερη.
Ευτυχώς τα δύο άτομα είχαν άγιο, αλλά σήμερα το τροχαίο αυτό ξύπνησε μνήμες στους ντόπιους ενός αντίστοιχου, που είχε γίνει στο ίδιο σημείο πριν περίπου 15 χρόνια, το οποίο δυστυχώς τότε ήταν θανατηφόρο... 
Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το kalimera-arkadia.gr 
Β.Π.
 

1 σχόλιο

  • Καλυβα Βαρβαρα
    Καλυβα Βαρβαρα Σάββατο, 31 Μαϊος 2014 02:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακαρι τα παιδια να ειναι καλα...Πραγματικα,το σημειο εκει ειναι παρα πολυ επικινδυνο...και φυσικα ολοι θυμομαστε...τον θειο τον Σελομητσο...και ανατριχιαζουμε καθε φορα που περναμε απο κει..."Κατι εχει ο τοπος" λεει η γιαγια μου...Οχι αλλο αιμα πια σ αυτον τον δρομο...Προς Θεου...και ας διεκδικησουμε ενα ασθενοφορο που να εχει μονιμη εδρα στην Κοντοβαζαινα...Πραγματικα μπορουν να σωθουν ζωες...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...