Menu
RSS
Σάββατο, 05/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν θα προβληθεί σήμερα στο Mega η εκπομπή του Πετρετζίκη από τη Γορτυνία!

Δεν θα προβληθεί σήμερα στο Mega η εκπομπή του Πετρετζίκη από τη Γορτυνία!
Δική του εκπομπή έχει πλέον στο Megaο σεφ Άκης Πετρετζίκης. Πρόκειται για την εκπομπή «Ιστορίες από τη λίστα» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη, στις 11.00 το βράδυ.
Λίγο και πριν, ο γνωστός σεφ ταξίδεψε στη Γορτυνία, για να κάνει γυρίσματα για μία από τις επόμενες εκπομπές του.
Τότε, ο ίδιος ανάρτησε εικόνες από το ταξίδι του στα μέρη μας, από τη Γερουσία της Στεμνίτσας, ενώ γύρισμα έκανε και στη Δημητσάνα.
Σύμφωνα με την ομάδα "Stemnitsa Arkadias", αρχικά ήταν προγραμματισμένο "την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου να προβληθεί στο Mega Channel, στις 23:00 " Η λίστα ", που παρουσιάζει ο σεφ Άκης Πετρετζίκης. Αυτό το επεισόδιο έχει γυριστεί στην Στεμνίτσα, με την συμμετοχή πολλών πατριωτών και φίλων"!

Όμως, με νεότερη ανάρτηση, αναφέρεται ότι η εκπομπή τελικά θα μεταδοθεί την Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, στις 5.50 το απόγευμα, στο Μέγκα!

hkhhk

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...