Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έκθεση ξυλογλυπτικών λειτούργησε στο Βαλτεσινίκο (εικόνες)

Έκθεση ξυλογλυπτικών λειτούργησε στο Βαλτεσινίκο (εικόνες)
Στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου λειτούργησε 3ήμερο Έκθεσης ξυλογλυπτικών, με δημιουργήματα των αποφοίτων της Ξυλογλυπτικής Σχολής που λειτούργησε πριν από μερικά χρόνια στο χωριό μας καθώς και αυτοδίδακτων ξυλογλυπτών.
Την Κυριακή 31 Μαΐου:
- Ώρα 11:00 στην πλατεία του χωριού έγιναν τα εγκαίνια Του Μονοπατιού και η εκκίνηση της Ποδηλατάδας Βαλτεσινίκο – Λαγκάδια μέσω του μονοπατιού «Αρκάδων Ποιμένων»
- Ώρα 18:00, έγινε ομιλία για τα Μονοπάτια και τα ξυλόγλυπτα, απονομή επαίνου στους απόφοιτους της Ξυλογλυπτικής σχολής καθώς και τους αυτοδίδακτους Ξυλογλύπτες. 
Στο τέλος της ομιλίας, υποβλήθηκαν πολλές ερωτήσεις & απορίες από τους παραβρισκόμενους. Οι καλλιτέχνες επαγγελματίες και οι αυτοδίδακτοι απάντησαν και ενημέρωσαν με κάθε λεπτομέρεια.
Ευχαριστούμε τους παρακάτω συμπατριώτες που ανταποκρίθηκαν στο καλεσμά μας και έφεραν έργα τους στην Έκθεση: Γρηγόρη Χ Θεοδωρόπουλο, Πάκη Β Καπετάνιο, Δήμο Ν Παναγούλια, Μιχάλη Π Παπαπέτρου, Μιχάλη Χ Μπίκο, Ηλία Γ Καπετάνιο, Πέτρο Χ Μπίκο, Λάμπη Π Παπαδημητρίου, Χρήστο Β Παναγιωτακόπουλο, Χρήστο Γ Καράγιωργα, Γιάννη Ρέππα (Νταρβιρόγιαννη) και Λάμπη Πιαγκή.
Ευχαριστούμε όσους συμπατριώτες και φίλους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...