Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συμβαίνει τώρα: Τερματισμός στην Βυτίνα για τους αθλητές του «Άθλου Μαινάλου» (εικόνες)

Συμβαίνει τώρα: Τερματισμός στην Βυτίνα για τους αθλητές του «Άθλου Μαινάλου» (εικόνες)
Στο σημείο εκκίνησης τους τερματίζουν αυτή την ώρα οι αθλητές της Ορεινής ποδηλασίας (BIKE) στον φετινό «Άθλο Μαινάλου».
Στον ομώνυμο πανέμορφο ορεινό όγκο του Μαινάλου διεξήχθη για έκτη συνεχόμενη χρονιά με την χορηγία του Δήμου Γορτυνίας ο " Άθλος Μαινάλου 2015" (bike+run).
Ένας διήμερος αγώνας με αφετηρία και τερματισμό των αγωνισμάτων, του ορεινού τρεξίματος και της ορεινής ποδηλασίας, στην πλατεία της Βυτίνας.
Στο ορεινό τρέξιμο (MTR) η διαδρομή ήταν 19 χιλιόμετρακαι 680μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς με μεγάλη ποικιλία στο τερέν.
Υπήρξε επίσης και η επιλογή των10 χιλιομέτρων, μιας μικρότερης υψομετρικής διαφοράς διαδρομή ιδανική για νέους αθλητές.
Στην ορεινή ποδηλασία (MTB) είχαν σχεδιαστεί δύο διαδρομές: την κλασσική, και την αισθησιακή διαδρομή με μήκος 37 χιλιόμετρα,με 1430μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς και μια διαδρομή15 χιλιομέτρωνκαι 610μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς για μέτριους αναβάτες.
Μικροί και μεγάλοι βρεθήκαν στην γραφική πλατειά της Βυτίνας για να απολαύσουν τον τερματισμό των αθλητών και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια τους.
Το «Καλημέρα Αρκαδία», το οποίο ήταν και χορηγός επικοινωνίας, βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα μέσα από φωτογραφικό υλικό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...