Γιορτή τσίπουρου για 16η χρονιά στο Παλαιοχώρι Γορτυνίας! (εικόνες)

Με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, ώρα 12.30 μ.μ., έγινε η «16η Γιορτή του Τσίπουρου» στο Παλαιοχώρι της Τ.Κ. Δημητσάνας που οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου «Οι Άγιοι Απόστολοι».
Είναι μια γιορτή που έχει καθιερωθεί εδώ και 16 χρόνια από τον σύλλογο με την υποστήριξη του δήμου και άλλων φορέων και πραγματοποιείται κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου με την ευκαιρία της λειτουργίας των αποστακτήρων (καζανιών).
Η εκδήλωση είναι ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα γιατί παρουσιάζει την παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής του τσίπουρου και παράλληλα προσφέρει ψυχαγωγία για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.
Δείτε φωτογραφίες του Νάσου Κάλλα.
https://www.kalimera-arkadia.gr/gortynia/item/76258-giorti-tsipourou-gia-16i-xronia-sto-palaioxori-gortynias-eikones.html#sigProId4ff2d828f7