Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα διοίκηση στην Παγγορτυνιακή Ένωση!

Νέα διοίκηση στην Παγγορτυνιακή Ένωση!

Με μεγάλη επιτυχία και σε φιλικό κλίμα η Παγγορτυνιακή Ένωση πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίττας, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στα ιδιόκτητα γραφεία της που έχουν ονομαστεί «Πνευματικό Κέντρο Γορτυνίων».
Στην αρχή η Γεν. Γραμματέας Πέννυ Καλύβα καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και καλύτερες ημέρες για τον τόπο μας.
Αμέσως μετά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ.Ιερεμίας ευλόγησε την πίττα.
Το παρόν έδωσαν οι Βουλευτές Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού, Κώστας Βλάσσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Αθηνών Γιώργος Καρράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας, οι Δήμαρχοι Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, Ιλίου Νίκος Ζενέτος, Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης και Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας Τάκης Μέγας, οι Δημ. Σύμβουλοι Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και Στάθης Κούλης, οι πολιτευτές Εύη Τατούλη, Νίκος Κωστόπουλος και Παναγιώτης Καρβελάς, ο τ. Δήμαρχος Κοντοβαζαίνης Ηλία Αποσκίτης, από την Παναρκαδική Ομοσπονδία η Αντιπρόεδρος Ουρανία Αναγνωστοπούλου, από την Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων ο Πρόεδρος Νίκος Θεοδωρακόπουλος, από την Ένωση τ.Δήμων Κοντοβαζαίνης η Πρόεδρος Ελένη Παπαγιάννη, οι εκδότες των εφημερίδων «Αρκαδικοί Ορίζοντες» Δημήτρης Γιαννακούρας, «Αρκαδικός Κήρυκας» Σπύρος Τσαρμπόπουλος και «Γορτυνία». Ξεχωριστή όμως ήταν και η παρουσία πολλών Προέδρων και μελών Διοικητικών Συμβουλίων Γορτυνιακών και Αρκαδικών Συλλόγων.
Ακολούθησε η Γενική Συνέλευση το μελών και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Της Γενικής Συνελεύσεως προήδρευσε ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κων/νος Καλύβας, ενώ τιμητικά το Προεδρείο πλαισίωναν οι άλλοι δύο Επίτιμοι Πρόεδροι Χρήστος Δημητρόπουλος και Ηλίας Γιαννικόπουλος.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Παγγορτυνιακής Παναγιώτης Πλέσσιας, που αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου την τριετία που πέρασε. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις πρωτοβουλίες της Ένωσης, αλλά και τις δράσεις που κατά καιρούς αναλάμβανε, παρά τις δύσκολες συνθήκες τις οποίες διανύουμε.
Ακολούθησε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής από την Πρόεδρό της Αρετή Παναγοπούλου.
Στα πλαίσια των εργασιών που ακολούθησαν η σημαντικότερη ήταν η εισήγηση για αλλαγή του καταστατικού της Παγγορτυνιακής, αναφορικά με τους Δήμους. Ψηφίσθηκε ομόφωνα από τη Γ.Σ. στις εκλογές να εκλέγονται δύο άτομα από κάθε τέως Καποδιστριακό Δήμο της Γορτυνίας (νυν 8 Δημοτικές Ενότητες).
Αμέσως μετά έλαβαν χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Στο νέο Δ.Σ. εξελέγησαν με σειρά κατάταξης οι εξής: Παναγιώτης Πλέσσιας (Βυτίνα), Αγγελακόπουλος Παναγιώτης (Παναγιά), Τσιουμπρή Κωνσταντίνα (Λιοδώρα), Ρουμελιώτης Διαμαντής (Μυγδαλιά), Σιέμπος Βασίλης (Σύρνα), Γκιώνης Νικόλαος (Δημητσάνα, Γεννάδης Κωνσταντίνος (Στεμνίτσα) Γιαννακόπουλος Θεόδωρος (Δάφνη), Σταθόπουλος Κωνσταντίνος (Δημητσάνα), Δημητρόπουλος Δημήτριος (Βάχλια), Δεμίρη Άννα (Ράχες), Κανελλοπούλου Σοφία (Μελισσόπετρα), Ζευκιλή Κωνσταντίνα (Σταυροδρόμι), Κάππος Παναγιώτης (Λαγκάδια), Μανωλόπουλος Αθανάσιος (Κρυονέρι), Γαλάνης Μιχάλης (Τριποταμιά), Μπουζαλάς Βασίλειος – Δημοσθένης (Βάχλια), Πυρπυρής Γιώργος (Κερπινή), Λαμπρόπουλος Σωτήριος (Λευκοχώρι), Κανελλόπουλος Δημήτριος (Μαγούλιανα), Σωτηρόπουλος Χαράλαμπος (Μαγούλιανα), Βέργος Ιωάννης (Σέρβου) και Μανωλόπουλος Κωνσταντίνος (Κρυονέρι).
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν κατά σειρά οι: Καλύβα Πετρούλα, Παναγοπούλου Αρετή και Δουρίδα Μαρία.
Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το Δ.Σ. προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

1 σχόλιο

  • Τακης
    Τακης Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατι δεν μας ανακοινωνουν τον αριθμο των ψηφισαντων?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...