Λαγκάδια | Επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού ξενοδοχείου

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας προκηρύσσει επαναληπτική πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου που περιγράφεται παρακάτω:
Έκταση οικοπέδου: 1.133 τ.μ.
Αποτελείται από 4 ορόφους, υπόγειο, ισόγειο, 1ος όροφος, 2ος όροφος, συνολική στέγαση επιφάνειας 1733 τ.μ.
Το ακίνητο είναι ανενεργό πλέον της 10ετίας και απαιτούνται επισκευές ή νέα διαρρύθμιση χώρων.
Τοπική Κοινότητα: Λαγκαδίων
Δημοτική Ενότητα: Λαγκαδίων
Δήμος: Γορτυνίας
Διαβάστε/Κατεβάστε την Διακήρυξη Δημοπρασίας
Η επαναληπτική δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 28/09/2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 έως 14:00 στο δημοτικό κατάστημα της έδρας του Δήμου Γορτυνίας στη Δημητσάνα.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μηνιαίο μίσθωμα) ορίζεται το ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500,00 €).
Μαζί με τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν και εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται στο πόσο των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000€).
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Δήμο Γορτυνίας, εργάσιμες ημέρες και ώρες, Διεύθυνση Δημητσάνα, Τηλέφωνο 2795360330, FAX 2795031855.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ